Kæmpe pristjek: Her får du den billigste iPhone XS og XS Max

Kæmpe pristjek: Her får du den billigste iPhone XS og XS Max

Kasper Skov Jensen 17. september, 2018

Vi har gennemgået abonnementerne hos de største danske mobilselskaber for at finde ud af, hvor du får den billigste iPhone XS og XS Max.

Onsdag i sidste uge præsenterede Apple tre nye mobiler. De to af dem kan forudbestilles hos de største danske mobilselskaber nu, men det kan være noget af en opgave at finde ud af, præcis hvilket abonnement man skal vælge sammen med sin spritnye iPhone.

Her hos Mobilabonnement.dk har vi systematisk gennemgået over 100 forskellige mobilabonnementer hos selskaberne Telmore, Yousee, Telenor, Teleselskabet 3, Telia og Call Me for at give dig et overblik over mulighederne.

Læs også:Her er det store overblik over de nye iPhones

Du kan se resultaterne af pristjekket herunder og trykke på den kolonne, du vil sortere efter (hvis du læser med fra en computer eller tablet).

Det kæmpe pristjek afslører, at hvis man går efter den laveste mindstepris skal man købe iPhone XS 64GB hos 3 Er man ude efter 256 GB-modellen har Call Me den laveste mindstepris. Og hvis modellen med 512 GB er den man har forelsket sig i, er Call Me igen selskabet med laveste mindstepris.

Hvad angår iPhone XS Max 64 GB har Telmore laveste mindstepris. For udgaven med 256 GB har 3 den laveste mindstepris. Og vil man helt op på 512 GB er 3 også et godt bud.

Tabellerne er sorteret efter laveste mindstepris. Det er dog vigtigt at huske på, at prisen ikke er den eneste faktor, når man skal vælge mobilabonnement. Forbrug, indkluderede tjenester og netværk spiller også en rolle, så det er også taget med i tabellerne.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.