Eesy

Anmeldelse af Eesy

eesy er et nyt lacprisselskab under TDC / Nuuday. Det er et udelukkende digitalt teleselskab, som har en mission der går ud på, at gøre det så nemt som muligt for deres kunder.

Fordele
 • Fri tale i alle abonnementer
 • TDC-netværk (kåret til bedst i test af Teknologisk Institut)
 • Dobbelt op på data, hvis man bestiller senest 31. oktober
Ulemper
 • Der findes ingen underholdningspakker til abonnementerne
 • Ingen mulighed for eSim eller 5G
Kontakt

Teglholmsgade 12450
København SV

70703333

Besøg hjemmeside

Om eesy

eesy er et nyt lacprisselskab under TDC / Nuuday. Det er et udelukkende digitalt teleselskab, som har en mission der går ud på, at gøre det så nemt som muligt for deres kunder.

Det betyder, at der er:

 • Ingen oprettelse
 • Ingen gebyrer
 • Ingen bindingerngen musik
 • Ingen musik
 • Ingen film
 • Ingen alt-muligt-andet
 • Og ingen overraskelser med småt

Du skal dermed ikke være nervøs for, at du får dig et mobilabonnement, som du ikke kan finde rundt i – eller hvor du betaler for ekstra ydelser, du alligevel ikke bruger.

Mobilabonnementer hos eesy

Køber du et mobilabonnement hos Eesy, så er du garanteret fri tale. For at gøre det så nemt som muligt, så har alle produkterne ubegrænset taletid. Det betyder, at prisen kommer til at afhænge af mængden af data, du tilvælger.

Det billigste abonnement får du til 99 kr. om måneden, hvilken er på niveau med de billigste mobilabonnementer på markedet fra Oister og dukaTALE. For 99 kr. om måneden får du udover fri tale og 30 GB data, samt 10 GB data i EU. De 30 GB data gælder dog kun i resten af 2020, hvorefter mængden falder til 15 GB, som et led i launch kampagne.

Det dyreste abonnement Eesy tilbyder koster 179 kr. om måneden, men har til gengæld også fri data udover fri tale, samt 20 GB data i EU.

Dækning med eesy – på TDC-netværk

Eesy kører på TDC’s netværk, hvor de tilbyder en 4G/LTE-forbindelse til deres brugere. TDC-netværket er i 2020 – for femte gang i træk – kåret til Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut.

Til gengæld skal du ikke forvente, at du kan få 5G-mobilabonnementer hos eesy lige foreløbigt.

TDC lancerer ellers 5G på deres net d. 7. september, men det er ikke planlagt, at kunder hos Eesy får adgang til det i begyndelsen. Så hvis du investerer i en mobil, der understøtter 5G, så skal du ikke sætte næsen op efter, at kunne udnytte den lynhurtige forbindelse som eesy-kunde.

Du kan se dækningen nedenfor:

Klik på kortet ovenfor for at se Eesy’s fulde dækningskort over Danmark.

eesy – enkel, digital og med kæmpe koncern i ryggen

Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday, fremhæver eesy (med lille e) som et enkelt og direkte mobilselskab, der kun tilbyder mobilabonnementer – uden dikkedarer eller store armbevægelser.

Det fremhæver Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands også: ”Vores tilgang har været enkelhed fra allerførste dag. Det skal være enkelt og nemt for kunden, som samtidigt kan nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af en større koncern med lang erfaring og viden om mobilmarkedet.”

Ofte stillede spørgsmål om Eesy

Hvem ejer Eesy?

Eesy ejes af Nuuday, som blandt andet står bag YouSee og Telmore.

Hvilket net bruger Eesy?

Eesy benytter sig af TDC’s net. Som det ser ud nu, bliver det dog ikke muligt at gøre brug af deres 5G forbindelse når den lanceres.

Hvor koster det i oprettelse?

Eesy har ingen oprettelsesgebyrer på deres mobilabonnementer.

Eesy kontaktinformationer

Adresse:

Teglholmsgade 1, 2450 København SV

Åbningstider:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Telefon:

70 70 33 33

Eesy Trustpilot

Hvis du vil se, hvordan andre brugere anmelder Eesy, så kan du se deres Trustpilot her.