3dk-1 logo

Anmeldelse af Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 revolutionerede det danske mobilmarked fra starten i oktober 2003. Ikke alene havde ovenstående sanglinjer afløst de kedelige dut-dut-ventetoner, når man ringede til en 3-kunde, men deres nye netværk gav transmitterede data med hidtil uset fart. Andre selskaber brugte 2G-net. 3 var først med 3G-net, der blandt andet gjorde det praktisk muligt at streame tv fra mobilen. Selve tv-delen kom til i 2007. Selskabet har flere gange siden været først med noget, som siden er blevet almindeligt hos alle andre. F.eks. abonnementer med fri tale.

Fordele
  • Innovativt selskab, der ofte er først med de nyeste teknologier og abonnementsformer i Danmark. Som eksempler kan nævnes 3G-netværk, Wi-fi opkald og abonnementer, der frit kan bruges i udlandet
  • De fleste abonnementer kan bruges i det meste af verden præcis som herhjemme
  • Mange abonnementer at vælge imellem
  • Nemt at få mere data til abonnementet
Ulemper
  • Relativt høj pris for de mest grundlæggende abonnementer
  • Alle underholdningstilbud er tilkøbsprodukter
  • Flere kunder har rapporteret om problemer med 3LikeHome i Asien
Kontakt

Scandiagade 82450 København SV

70313000

Besøg hjemmeside

Priser hos 3 Mobil

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om 3 Mobil

Three is a magic number
Ya it is, it’s a magic number
Somewhere in that ancient mystic trinity
You’ll get three
As a magic number

Teleselskabet 3 revolutionerede det danske mobilmarked fra starten i oktober 2003. Ikke alene havde ovenstående sanglinjer afløst de kedelige dut-dut-ventetoner, når man ringede til en 3-kunde, men deres nye netværk gav transmitterede data med hidtil uset fart. Andre selskaber brugte 2G-net. 3 var først med 3G-net, der blandt andet gjorde det praktisk muligt at streame tv fra mobilen. Selve tv-delen kom til i 2007. Selskabet har flere gange siden været først med noget, som siden er blevet almindeligt hos alle andre. F.eks. abonnementer med fri tale.

I fjerde kvartal af 2019 havde 3 og Oister næsten 1.423.000 kunder og en årlig omsætning på 2,7 milliarder kroner. Selskabet kan derfor bryste sig med at have en vedvarende kundevækst siden 2008. I 2019 øgede de antallet af kunder med 7%.

https://youtu.be/vpjwe8assFw

3LikeHome – Tag dit 3-abonnement med overalt

3’s helt store sats var abonnementet 3LikeHome.

I 2020 er 3LikeHome en del af alle 3’s mobilabonnementer. Men det var revolutionært, da det først blev lanceret. 3LikeHome gjorde det muligt at bruge abonnementet i en række lande på samme vilkår som i Danmark. Dette var vel at mærke år før EU tvang selskaberne til at tilbyde roaming i Europa som en del af pakkerne.

For rejsende i EU er 3LikeHome ikke længere enestående, men i modsætning til andre selskabers standardabonnementer virker 3LikeHome også i lande som USA, Thailand og Kina.

Fra april 2020 gjaldt 3LikeHome i 66 lande fordelt over EU, Nord- og Latinamerika, Asien og dele af Mellemøsten.

Hvordan er 3 mobil dækning?

3 Mobil driver deres eget datanetværk, som har både 3- og 4G. Med 4G kan du få hastigheder på op til 71 Mbit/s, hvilket er mere end tilstrækkeligt, hvis du skal streame serier eller surfe på nettet. 4G-netværket er også efterhånden mere udbredt, fordi de fleste mobiler, tablets eller mobilt bredbånd er kompatible med denne hurtigere teknologi.

Klik ovenfor på kortet for at se 3 mobils fulde dækningskort over Danmark.

Med 3 får du dækning i hele landet. Deres signal og netværk er generelt ret pålideligt, uanset om du er på spidsen af Skagen eller bunden af Bornholm.

Din dækning afhænger dog af, hvor du er i forhold til de enkelte master, hvorvidt signalet bliver forstyrret af træer eller bygninger og hvor mange andre brugere, der i øjeblikket er i samme område.

Smarte tilvalg

Kunder hos 3 kan tilkøbe forskellige tjenester. Nogle af dem tilbyder andre selskaber også, mens andre kun kan fås hos 3:

Læs blade og magasiner med Wype: Adgang til Bonniers udgivelser – blandt andre Bo Bedre I Form, Illustreret Videnskab og Historie.

Forsikring af ny mobil: Så behøver du ikke bekymre dig om ødelagte skærme, tyveri og vandskader.

TV 2 Play: Stream programmer fra TV 2’s kanaler.

Spotify Premium: Millioner af sange og podcasts – helt uden reklamer. Første 30 dage gratis, hvis du ikke før har haft Spotify Premium.

Musik med Deezer: Lyt til al den musik du vil. Er du vild med engelsk fodbold, kan du også høre kampe fra den bedste engelske fodboldrække, Premier League.

3GlobalHome – Tilføjelser til dig, der ringer meget fra Danmark til udlandet eller den anden vej og dig, der har brug for mere data i udlandet.

Behold dit fastnetnummer og få alle opkaldene på mobilen.

Børnesikring – det sikrer, at dit barn ikke kan bruge mobilen på uønskede måder; f.eks. ringe til udlandet eller købe nye tjenester til abonnementet

3Deling – Datadeling

Hos mange andre selskaber er der risiko for, at noget af den data du betaler for i dit abonnement går til spilde, fordi du ikke får den brugt. Den risiko er mindre med 3Datadeling, der samler al familiens data i en samlet pulje, som i så bruger af fælles på mobiler, tablets eller som bredbånd derhjemme. Har du i forvejen et abonnement med datadeling, kan du købe et abonnement til dine familiemedlemmer til en nedsat pris. I de abonnementer indgår data ikke, men der bruges i stedet af den samlede pulje.

Bredbånd i hele verden

Udover mobiltelefoni kan du hos 3 købe bredbåndsabonnement, akkurat som hos mange af de andre mobilselskaber, men her hører sammenligningen også op. For hos 3 Mobil kan du også bruge bredbåndsforbindelsen i udlandet. Ifølge 3 kommer du aldrig til at mangle data – uanset hvad du bruger det til.

Datakærligheden ser ud til at have spredt sig til kunderne. Ifølge selskabet selv bruger deres kunder i gennemsnit over så meget data som den gennemsnitlige dansker.

3 Mobil Erhverv – 3Business

3 tilbyder i dag også mobilabonnementer og mobiltelefoni til erhverv under navnet 3Business.

Deres løsninger minder i høj grad om deres abonnementer til private, men har dog et større fokus på skræddersyede løsninger. Af samme årsag fremgår der heller ikke faste priser på de enkelte abonnementer, såsom 3Pro, 3Pro Plus og 3Pro Deling.

Udover de skræddersyede løsninger, fremhæver 3 også en række tilkøb, der specifikt er henvendt erhvervskunder. Det gælder blandt andet statisk IP, Skype for Business, rabat på dataroaming og Secure Access, en plug’n’play-løsning, der bygger på VPN-teknologi, så medarbejdere sikkert kan tilgå arbejdspladsens fælles IT-løsninger, uden fysisk at være på arbejdspladsen.

Ofte stillede spørgsmål om 3

Hvem ejer 3?

3 er ejet af Hi3G Denmark ApS, der også ejer teleselskabet Oister. Ifølge en undersøgelse fra Energistyrelsen, havde Oister og 3 tilsammen 1,330 millioner kunder.

Hvilke lande dækker 3LikeHome?

3 udvider løbende listen over de lande, som er dækket under 3LikeHome. Du kan se hele listen her.

3 kontaktinformationer

Adresse: Scandiagade 8, 2450 København

Åbningstider: Tirsdag-Torsdag 9.00-17.00 (man. 9.00-18.00, fre. 9.00-16.30)

Telefon: 33 33 01 35

3 Mobils Trustpilot

Hvis du vil se, hvordan brugerne anmelder 3 Mobil, kan du se deres Trustpilot her.

Hvordan er 3 sammenlignet med andre teleudbydere?

3 er en af de helt store spillere på det danske mobilmarked. De er ofte i spidsen med nye teknologier og tilbud til deres privatkunder. Men hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt de har det rigtige mobilabonnement til dig, kan du afklare dine muligheder her hos Mobilabonnement.dk.

Med vores sammenligner kan du hurtigt og nemt søge efter det ideelle mobilabonnement til dig. Du kan blandt andet søge efter prisleje, dataforbrug, netværksdækning, ekstraydelser og meget andet. Tjenesten opdateres løbende, så du altid bliver præsenteret for de aktuelle priser og kampagner.

Klik ind og find dit nye mobilabonnement i dag.