Velkommen mobil logo

Anmeldelse af Velkommen

Velkommen Mobil er et mobilselskab, der tilbyder både mobiltelefoni, bredbånd, fastnet, el og – i fremtiden – også forsikring og hjemmesikkerhed.
Formålet med at kombinere alle disse tjenester i et selskab har været at give deres kunder mulighed for at samle alle deres regninger et sted, så man nemt og let kan danne sig et overblik over husstandens forbrug og behov.

Fordele
  • Gode kampagner med store besparelser på tale og data
  • Mulighed for at kombinere mobilabonnement med bredbånd- og energi-abonnement
Ulemper
  • Har ingen underholdningsprodukter oven i abonnementerne
Kontakt

Lyngby Torv 1, 2 TV
2800 Lyngby

70807800

Besøg hjemmeside

Priser hos Velkommen

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om Velkommen Mobil

Velkommen Mobil er et mobilselskab, der tilbyder både mobiltelefoni, bredbånd, fastnet, el og – i fremtiden – også forsikring og hjemmesikkerhed.

Formålet med at kombinere alle disse tjenester i et selskab har været at give deres kunder mulighed for at samle alle deres regninger et sted, så man nemt og let kan danne sig et overblik over husstandens forbrug og behov.

Som kunde i Velkommen Mobil er du dog ikke bundet op på at skulle bruge alle deres ydelser. Du kan sagtens nøjes med kun at have et mobilabonnement hos dem.

Velkommen Mobil kører også ofte med meget billige kampagnepriser på både store og små mobilpakker.

https://youtu.be/uKRtSqGyhqs

Mobilabonnementer hos Velkommen Mobil

Velkommen Mobil tilbyder en række mobilabonnementer, der passer til de flestes behov. Som en lille og agil virksomhed har de også en overvægt af kampagnetilbud og kun ét fastlagt abonnement.

For 299 kr./md. får du fri taletid og fri data. Dette er deres faste tilbud, og derfor også det mest omfattende og dyreste abonnement.

Kampagnetilbuddene er ofte billigere i en begrænset 6-måneders periode, hvorefter prisen stiger til sit normale niveau.

Det første kampagnetilbud giver dig 15 timers tale og 35 GB for 99 kr./md. i seks måneder, hvorefter prisen igen stiger til 149 kr./md.

Det andet kampagnetilbud giver dig fri taletid og 50 GB for 99 kr./md. i seks måneder. Herefter bliver prisen igen 199 kr./md.

Hvordan er Velkommen Mobils dækning?

Velkommen Mobil benytter sig af TDCs Netværk. Det er det største og hurtigste mobilnetværk i Danmark ifølge Teknologisk institut. Det betyder, at stort set uanset hvor i landet du befinder dig, vil du have en nogenlunde stabil mobilforbindelse.

Velkommen Mobil tilbyder dig en 4G-forbindelse, hvorfor du bør kunne forvente en 10-40 Mbit/s download og 5-20 Mbit/s upload. Din reelle forbindelse afhænger af, hvor belastet netværket er – og aftalen, som Velkommen Mobil har indgået med TDC.

Du kan se dækningen nedenfor:

Klik på kortet ovenfor for at se Velkommen Mobils fulde dækningskort over Danmark.

Alle familiens abonnementer – samlet ét sted

Selvom Velkommens hovedfokus er på mobiltelefoni, tilbyder de som selskab også et sammensurium af abonnementer, en husstand har brug for – heriblandt internet, el og energi.

I fremtiden har de også forhåbninger om at kunne tilbyde forsikringer og alarmsystemer.

Fordelen ved at samle alle husstandens abonnementer et sted er, at det mindsker mængden af regninger og gør det nemmere for dig at danne et overblik over jeres fælles forbrug. Velkommens presse- og kundemateriale bruger derfor også tilgængelighed og overskuelighed som de to andre store salgsargumenter – efter prisen.

Hvordan er Velkommen Mobil sammenlignet med andre teleudbydere?

Hos Mobilabonnement.dk sammenligner vi løbende priser, tilbud, dækning og andre vigtige forhold, når du skal vælge et mobilabonnement. Det gør, at du kan finde de aktuelle priser og sammenligne to udbydere eller tilbud for at finde det billigste eller det abonnement, som bedst dækker dine behov.

Er du i tvivl om Velkommen er noget for dig?

Så klik ind og sammenlign deres mobilabonnement med de andre udbyderes tilbud.

Om Velkommen Mobil

Velkommen Mobil blev grundlagt i 2016.

Selvom de tilbyder mere end blot et teleselskab, er mobilabonnementer stadig deres kerneydelser. Det var først i slutningen af 2019, at de registrerede Velkommen Strøm A/S, Velkommen Gas A/S, Velkommen Alarm A/S som binavne.

Velkommen Mobils TrustPilot

Hvis du vil se, hvordan brugerne anmelder Velkommen Mobil, kan du se deres Trustpilot her.

Da Velkommen tilbyder både telefoni, el og energi, skal du lede lidt for at finde relevante kommentarer og anmeldelser, hvis du vil vide mere om kundeoplevelsen for deres mobilabonnenter.

De positive anmeldelser fremhæver de billige priser, hvorimod de negative især omhandler påtrængende telefonsælgere. Selskabet er også tidligere blevet politianmeldt for ulovligt telefonsalg.

Ofte stillede spørgsmål om Velkommen Mobil

Hvilket net bruger Velkommen Mobil?

Velkommen Mobil bruger TDC’s netværk. Det gælder både for mobil og data.

Velkommen kontaktinformationer

Adresse: Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Åbningstider: Mandag-Fredag 09.00-17.00

Telefon: 70 80 78 00