Yousee logo

Anmeldelse af Yousee

Yousee er privatkundeafdelingen i Danmarks største telefirma TDC Group og dermed er YouSee også Danmarks største mobilselskab. Indtil 2016 blev mobilabonnementer solgt separat i selskaberne TDC Privat og YouSee, men derefter blev det samlet under sidstnævnte navn. Udover mobiltelefoni sælger Yousee også kabel tv og bredbånd.

Fordele
 • Er flere gange blevet kåret til at have Danmarks bedste netværk
 • Ekstra data for eksisterende bredbåndskunder
 • Wifi-opkald går det nemmere at gennemføre opkald indendørs med dårlig mobildækning
 • Enormt udvalg i webshoppen
 • Næsten ingen underholdningstilbud
Ulemper
 • Næsten ingen underholdningstilbud
 • Uforholdsmæssigt høje priser på tillægspakker
 • Rejsedata uden for EU skal købes separat
Kontakt

Teglholmsgade 10900
København C

70704040

Besøg hjemmeside

Om YouSee

Yousee er privatkundeafdelingen i Danmarks største telefirma TDC Group og dermed er YouSee også Danmarks største mobilselskab. Indtil 2016 blev mobilabonnementer solgt separat i selskaberne TDC Privat og YouSee, men derefter blev det samlet under sidstnævnte navn. Udover mobiltelefoni sælger Yousee også kabel tv og bredbånd.

I 2011 købte TDC den fremadstormende konkurrent Onfone for 300 millioner kroner, af Morten Strunge, som senere stiftede mobilselskabet Plenti, der efter halvandet år også blev solgt til TDC. Onfone blev efter opkøbet lavet om til YouSee Mobil. I 2020 lukkede TDC Fullrate og foldede deres kunder og ansatte ind i YouSee.

TDC måtte sige farvel til omkring 12.000 mobilkunder i 2016 og havde i maj 2017 omkring to millioner af slagsen. Tallene er sammenlagt for de TDC-ejede selskaber YouSee, Telmore og Fullrate (købet af Plenti var ikke gennemført på dette tidspunkt og kunder herfra tæller derfor ikke med i opgørelsen).

I 2019 kunne man læse ud fra Energistyrelsens opgørelse over telestatistik, at TDCs samlede kundebase var vokset til over 3.2 mio. mobilkunder. Det gav dem en markedsandel på 38,9%.

Abonnementer, der ligner hinanden

Der er mange fællestræk ved mobilabonnementerne hos Yousee:

 • Fri tale, SMS og MMS.
 • Adgang til Yousee Musik: Stream mere end 30 millioner musiknumre
 • WiFi-opkald: Ring op via trådløst internet
 • App til telefonsvareren: Aflyt dine beskeder
 • EU-roaming: Brug data i 36 EU-lande

Det eneste, der adskiller abonnementerne fra hinanden er mængden af inkluderet data, simkort til datadeling og prisen, selvfølgelig. I det billigste abonnement til 169 kroner er der inkluderet ti gigabyte data. I det dyreste til 399 kr. medfølger fri data (maks. 1.000 GB).

Som Telenor og flere andre giver YouSee rabat, hvis du samler flere af familiens abonnementer.

Mobilopsparing

YouSee har indgået aftaler med bolig og antenneforeninger over hele landet om tv. Nogle steder omfatter den aftale også mobiltelefoni. Bor du i sådan en forening giver YouSee dig 300 kroner, som du kan købe til at købe ny mobil og abonnement hos dem. Efter et halvt år får du yderligere 300 kroner.

YouSee Mobil – Tillægspakker

YouSee Mobil tilbyder en række tillægspakker – mest orienteret mod udlandstelefoni.

Det er blandt andet forskellige datapakker til ikke EU-lande (Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Grønland, Færøerne, Australien og New Zealand) Mobilmastodonten forlanger dog hele 100 kroner for kun 1 gigabyte data. Et moderne smartphone-forbrug med upload af billeder til sociale medier, streaming, brug af GPS osv. vil opbruge kvoten hurtigere end verdens hurtigste mænd løber 100 meter.

Et par af de store mobilabonnementer indkludrer et simkort til datadeling til eksempelvis en bærbar computer eller tablet. Ellers tager YouSee 30 kroner om måneden for simkortet.

For dem, der ringer ofte til udlandet er der to forskellige pakker at vælge imellem med taletid til 54 lande. En to timers pakke til 25 kroner om måneden og en 10 timers pakke til 100 kroner.

YouSee Musik – gratis med alle mobilabonnementer

Alle YouSee-mobilabonnementer er inklusiv YouSee Musik. Det giver dig fri adgang til at lytte til over 60 millioner numre via deres app.

Som med andre musiktjenester kan du lave dine egne playlister og lytte til live radio. Musikudvalget er omfattende, men især gearet mod den almene lytter. Med over 60 millioner numre bør der dog være noget for de fleste. Du kan være bedre tjent ved at abonnere på en anden musiktjeneste, såsom Spotify eller TIDAL, men YouSee Musik vil dække den brede smag.

YouSee More

YouSee More er en fordelsklub for kunder, der har mere end to produkter hos YouSee. Jo flere produkter du har hos YouSee, jo flere fordele har du også mulighed for at vælge.

Fordelskataloget ændrer sig fra tid til anden, men det omfatter typisk adgang til e-bøger, film og serier eller automatiske donationer til en udvalgt velgørenhed. Du kan også fordoble din mobildata.

Mobiler, tilbehør og butikker

I kraft af sin størrelse har YouSee Danmarks måske største udvalg af nye mobiltelefoner og tilbehør, der kan købes sammen med abonnementet eller uden binding. Det kan være rart at fornemme mobilen i hånden, inden man beslutter sig. Det kan sagtens lade sig gøre hos YouSee, der har butikker i det meste af landet. Det kan også være en fordel, hvis der bliver behov for ikke bare at snakke med en stemme i telefonen hos kundeservice. I de fleste tilfælde kan de butiksansatte nemlig svare på det, du ellers ville spørge kundeservice om.

Noget tyder dog på, at butiksglæden ikke varer ved. Flere YouSee/TDC-butikker er lukket de seneste år.

Roaming-regning røg videre til kunderne

EU besluttede at fjerne roamingafgiften i sommeren 2017. Dermed kunne EU-borgere bruge deres mobiler i andre europæiske lande til samme priser som i hjemlandet. Mobilselskaberne indbyrdes betaler et gebyr, hver gang en kunde bruger en mobilmast i et andet land, så regningen kunne blive stor for Yousee. Det fik selskabet til at hæve abonnementsprisen med mellem 10 og 20 kroner om måneden for 800.000 danskere.

“Det er meget positivt, at danskerne kan tage på ferie og bruge mobiltelefonen ubekymret og frit. I forvejen nyder vi godt af nogle af de billigste mobilabonnementer i Europa med rigtigt meget data i. Men man påfører samtidig teleselskaberne nye omkostninger på grund af det øgede dataforbrug, som vi ikke har haft tidligere, når EU afskaffer roaming,” sagde Kasper Ørtvig, direktør for YouSee Mobil, til Berlingske ifølge TV 2.

Ofte stillede spørgsmål om YouSee Mobil

Hvem ejer YouSee?

YouSee er en del af TDC A/S eller TDC Group. Det er dog reelt set NuuDay, et dansk telekommunikationsvirksomhed i TDC-koncernen, der er ansvarlig for den kunde-rettede drift og udvikling af YouSee Mobil. Driften af den fysiske infrastruktur – såsom antenner, netværk og udvikling af det nye 5G – bliver i stedet håndteret af deres søsterselskab, TDC NET.

Hvilket net bruger YouSee?

Oister bruger TDCs eget netværk. Det gælder både for mobil og data. Det er blevet kåret til Danmarks bedste fire år i træk af Teknologisk Institut.

Hvad koster YouSee Musik?

YouSee Musik er inkluderet i dit abonnement. Det er altså gratis, såfremt du har mobilabonnement hos YouSee.

YouSee kontaktinformationer

Adresse: Teglholmsgade 1, 0900 København

Åbningstider (Abonnementsservice): Mandag-Torsdag 08.00-17.30, Fredag 08.00-16.30

Åbningstider (teknisk support): Alle dage 08.00-20.00

Telefon : 70 70 40 40

YouSee Trustpilot

Vil du se, hvordan brugerne anmelder YouSee, kan du se YouSee Trustpilot her.

Hvordan er YouSee sammenlignet med andre teleudbydere?

YouSee er en af de største teleudbydere i Danmark. Du kan dog ofte finde bedre eller billigere mobilabonnementer hos de mindre teleudbydere.

Er du i tvivl om, du skal blive hos YouSee? Så kan du på Mobilabonnement.dk sammenligne dit nuværende abonnement med de mange tilbud fra deres konkurrenter. Der kan nemlig være mange penge at spare – plus nye eller bedre ekstraydelser, du kan få adgang til.

Hos os kan du blandt andet søge på mobilabonnementer i et bestemt prisleje, en vis mængde data eller med en bestemt abonnementsfordel. Du skal bare klikke ind på vores forside og sammenligne dit mobilabonnement. Det er hurtigt, nemt og enkelt.