Mobilabonnement med streaming

Hvis du betaler for streamingtjenester, kan det betale sig at få et mobilabonnement hvor dine streamingtjenester er inkluderet. Der er penge at spare!

Filtrér
0 TIMER
FRI TALE
0 GB
Fri data
VALGMULIGHEDER
NETVÆRK

Indeholder streaming

Filter
Sorter efter

Her er de bedste streamingtjenester til mobilen

Der er sket en udbredelse af ikke bare vores tv-kanaler. De mange tv-kanaler begyndte at komme styrtende fra 90’erne og særligt 00’erne. Men nu er de samme kanaler ved at blive gamle, hvis ikke de kan streames, og dette til en rimelig pris. Vi streamer mere og mere. Vi vælger selv, hvad vi skal se, og vi vælger de store tv-pakker fra. Når det muligt at vælge præcis det mobilabonnement, som passer til din familie, hvorfor så få en masse kanaler, du ikke skal bruge? Her kan du finde de bedste og stærkeste streamingtjenester, vi bruger i Danmark.

HBO Max

Særligt én serie hjalp HBO Max frem på de danske streameres læber: selvfølgelig Game Of Thrones. Herefter er der strømmet flere fantastiske serie ud gennem HBO Max. Og det er særligt serierne, der får os danskere over på tjenesten.

hbo max

 

Læs mere om HBO Max her.

Disney+

Det er ikke den mest populære på listen, men det bliver den snart. På meget kort tid har Disney forvandlet sig selv til en Disney Plus, og da tjenesten fik styr på sortimentet og udbredelsen på den globale scene, stak det helt af. Det overvældende ved Disney Plus er, hvor mange film og serier de har. Både de gamle klassikere, nye fortolkninger og helt nyt materiale.

disney +

Læs mere om Disney+ her.

Viaplay

Den var med mange af os fra de allerførste streamertider. Viaplay var hurtigt ude med en portal til alle de seere, der gerne ville følge med i reality, sport, danske serier og film, men ikke gad en stor tv-pakke. De holder sig evigt aktuelle for især alle reality-elskerne, for hvem et liv uden Viaplay er utænkeligt.

viaplay

Læs mere om ViaPlay her.

Netflix

Man kan ikke sige streaming uden os at nævne Netflix. Det var på mange måder her, det hele startede. Først ved at udvælge film og serier til seerne, man kunne vælge imellem. Senere er Netflix blevet storproducent af serier og film selv, som faktisk også er begyndt at blive vist i filmen. Deres produktioner høster et hav af priser til de store prisuddelinger. Netflix er næsten lige så almindeligt og fælles som DR herhjemme – hvis ikke mere.

Læs mere om Netflix her.

Amazon Prime

Endnu en amerikansk gigant, der gør sit indtog på det danske marked. Amazon prøver ikke bare at få os til at handle vores varer igennem dem, vi skal også se film og serier dér. De kan fungere en smule mere gammeldags med leje af film, som vi kender det fra f.eks. Blockbuster. Det muliggør, at du kan se filmene langt hurtigere end på f.eks. Netflix – medmindre det er Netflix, der har produceret.

Læs mere om Amazon Prime her.

TV 2 Play

Tilbage til Danmark for at runde af. DR TV kunne også nævnes som en god gratis streamingtjeneste. TV 2 Play har særligt sporten at byde på, hvilket DR ikke har. De har selvfølgelig også et væld af film og serier særligt på dansk, som du ikke finder andre steder. Den er også et fantastisk bud på en streamingtjeneste, du ikke kan være foruden.

Læs mere om TV 2 Play her.

Hvilke udbydere tilbyder underholdning?

Det er forskelligt hvilke mobilselskaber, hvad du har mulighed for at få med, hvorfor det er en klog ide at sammenligne de forskellige abonnementer inden køb, og så herved se hvilke abonnementer, som er mest attraktive for dig, og hvilke tjenester, der vil passe hertil. Det kan være du i forvejen betaler for Netflix, hvorfor du her så kan spare en udgift og samle det hele ét sted. Det gør det hele nemmere for dig selv.

Med mobilabonnementer i dag får man ikke bare et mobilabonnement – men et abonnement fuld af underholdning. Udbyderne har i de senere år haft stor fokus på at krydre de ellers sædvanlige abonnementer, som ellers bare består af taletid og data, med lidt ud over det sædvanlige.

Flere og flere har valgt at tilføje underholdningstjenester i pakkerne, så man kan samle hele sit underholdningsforbrug i ét med mobilabonnementet. Her er det muligt fra flere udbydere at få underholdningstjenester som musiktjenesten Spotify eller streamingtjenesten Viaplay med i købet. Du kan også nogle steder få e-bøger med.

Telmore Play

Der er som nævnt flere mobilabonnementer med den ene eller anden form for underholdning. Den mest komplette pakke får man hos Telmore, hvor det er muligt at vælge den pakke, der passer bedst til én.

Læs mere om Telmore Play her.