Viptel logo

Anmeldelse af Viptel

Viptel er et selskab, der specialiserer sig inden for IP-baseret telefoni. Selskabet tilbyder løsninger inden for både VoIP, SIP, online-baserede switchboards og almindelig mobiltelefoni. Selskabet promoverer sig på deres hjemmeside med at tilbyde et af de mest pålidelige former for IP-telefoni i Danmark.

Fordele
  • Gode muligheder henvendt specifikt til erhvervskunder
  • Lave månedlige rater ved alle typer af erhvervsabonnementer
  • God mulighed for at bestille et supportopkald fra udbyderen, hvis man er i tvivl om hvordan hjemmesidens mange informationer skal tolkes
  • Mulighed for avancerede systemer såsom VoIP, SIP og online-baserede switchboards
Ulemper
  • Hovedsagligt rettet mod erhvervskunder
  • Kun forbrugsabonnement
  • Hjemmesiden er generelt ikke overskuelig og har mange informationer og undersidetyper for de besøgende at finde rundt i
Kontakt

Hammershusvej 16C
7400 Herning

46949949

Besøg hjemmeside

Priser hos Viptel

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om Viptel

Viptel er et selskab, der specialiserer sig inden for IP-baseret telefoni. Selskabet tilbyder løsninger inden for både VoIP, SIP, online-baserede switchboards og almindelig mobiltelefoni. Selskabet promoverer sig på deres hjemmeside med at tilbyde et af de mest pålidelige former for IP-telefoni i Danmark.

Går man på Viptels hjemmeside på jagt efter et godt tilbud, bliver man ledt til først at skulle vælge imellem tre forskellige overordnede kundekategorier. Hører man til de private kunder til erhvervskunderne eller man blot interesseret i at få information om opkaldspriser? Klikker man på den første mulighed, kommer man frem til en oversigtsside, hvor ialt fem forskellige abonnementstyper præsenteres. Priserne her varierer imellem 0 og 139 kroner månedligt for et abonnement.

Tre abonnementer til IP Telefoni

Er man interesseret i priser og info vedrørende business-abonnementstyperne hos Viptel, er der igen fore forskellige abonnementstyper: TalkNoFee, TalkOnline, TalkFee og TalkSmart. De månedlige priser for alle fire abonnementer er lave og ligger på imellem 0 og 28 kroner.

Hvis man klikker på det link, der fører én til info om priser, får man en kort guide til brug af Viptel-hjemmesidens informationer. Desuden opfordres man til at indtaste sine kontaktoplysninger for at kunne modtage et opkald fra supporteren Jakob.

Selskabet Viptel er uden tvivl en af de anderledes udbydere på mobiltelefonimarkedet. De udmærker sig desuden ved at have abonnementer, der ikke kræver nogen binding, samt ved i deres abonnementer ikke at have et minimumsbeløb, der skal bruges og betales hver måned.

Hvordan er Viptel sammenlignet med andre teleudbydere?

På vores forside kan du sammenligne og finde frem til det bedste mobilabonnement til dine behov. Du kan blandt andet sammenligne på priser, dækning, ekstra tilbud og meget andet. Vi opdaterer vores sammenligner løbende, så du altid præsenteres for de aktuelle priser og tilbud.

Er Viptel noget for dig? Eller er der en anden teleudbyder, som ville passe bedre til dit mobilforbrug?

Klik ind på vores forside og sammenlign deres mobilabonnement med 20+ andre teleudbydere.

Ofte stillede spørgsmål om Viptel

Hvad er IP-telefoni?

Viptel tilbyder IP-telefoni. Det bliver også kaldet bredbåndstelefoni eller VoIP (Voice over IP), fordi man benytter sig af datanetværket, fremfor det almindelige telefonnetværk.

Viptel Trustpilot

Vil du se, hvordan brugerne anmelder Viptel, kan du se Viptel Trustpilot her.