Telmore logo

Anmeldelse af Telmore

Telmore var det første mobilselskab i Danmark til at tilbyde en hel underholdningspakke med streaming, musik, bøger og ugeblade. Det særlige abonnement fik navnet Telmore Play og har siden sikret selskabet et hav af loyale kunder i et marked, hvor danskerne ellers ikke er blege for at skifte fra selskab til selskab for at få den bedste pris.

Fordele
 • Mulighed for at spare penge på underholdning til hele familien gennem Telmore Play, der kan oprettes uden binding så du kan prøve, om det er noget for dig.
 • Kører på TDCs mobilnetværk, der flere gange er kåret som landets bedste
 • Køb en mobil på afbetaling sammen med dit abonnement
 • Få et overskueligt overblik over dit forbrug i selvbetjeningen og i app’en
Ulemper
 • Abonnementerne uden underholdning er relativt dyre
 • Ingen mulighed for at chatte med kundeservice. Kunder, der kontakter kundeservice på sociale medier bliver ofte bedt om at sende en mail
 • Ikke mulighed for eSim
Kontakt

Telegade 22630
Taastrup

70218900

Besøg hjemmeside

Om Telmore

Telmore var det første mobilselskab i Danmark til at tilbyde en hel underholdningspakke med streaming, musik, bøger og ugeblade. Det særlige abonnement fik navnet Telmore Play og har siden sikret selskabet et hav af loyale kunder i et marked, hvor danskerne ellers ikke er blege for at skifte fra selskab til selskab for at få den bedste pris.

Fem typer af mobilabonnementer

Der er fem overordnede mobilabonnementer, som du kan få hos selskabet:

 • Telmore GO
 • Telmore Børneabonnement
 • Fri tale, 40 GB
 • Fri tale, 60 GB
 • Telmore Play

Med Go betaler du løbende for dit forbrug, hvorimod du med de andre betaler et fast månedligt beløb.

Det mest populære abonnement er uden tvivl Telmore Play. Det vil typisk også være det mobilabonnement, hvor du får mest for pengene.

Mobilabonnement med Telmore Play

Siden lanceringen af Play-abonnementerne i 2014 har Telmore flere gange skruet på både pris og sammensætningen af dem.

Eksempelvis får man som kunde ikke længere adgang til Ekstra Bladets betalingsunivers Ekstra og alle artikler på Politiken.dk. For de læseglade var der oprindeligt adgang til den danske platform Mofibo, men det er nu skiftet ud med internationale Bookmate.

Den seneste store udvikling er, at de indgik i et partnerskab med Viaplay i midten af 2019. Det peger i retning af, at teleselskabet gerne vil sælge sig selv på streamingbaseret underholdning, frem for de mere traditionelle og rendyrkede mobilabonnementer. Det betyder dog også, at man ikke kan oprette et nyt Telmore Play-abonnement med Min Bio, C-More, Pling og Flipp. Tidligere abonnementer beholder dog adgang til disse tjenester.

I dag findes Telmore Play i fem forskellige udgaver:

 • Den lille pakke er inklusivt Telmore Musik, deres egen streamingtjeneste til musik
 • Pakken med musik og bøger indeholder Telmore Musik og Chapter.
 • Streamingspakken med TV2 Play og Viaplay
 • Mellempakken med Netflix, HBO Max og TV2 Play
 • Den næststørste pakke med NetflixHBO MaxViaplay, Paramount+ og TV2 Play
 • Den fulde pakke med Netflix, ViaplayHBO MaxTV2 Playparamount+, Chapter og Telmore Musik

Telmore dækning

Telmore bruger TDC’s data- og mobilnetværk for at sikre, at du kan bruge din mobil overalt i Danmark. Ifølge Teknologisk Institut er det også det bedste 4G-netværk i Danmark.

Du kan se, hvordan dit område er dækket på Telmores dækningskort nedenfor:

Klik på kortet ovenfor for at se Telmores fulde dækningskort over Danmark.

Med 4G kan du få mellem 17 til 71 Mbit/s. Det er rigeligt, hvis du skal se serier eller arbejde i skyen. Det betyder dog ikke, at du helt kan undgå en dårlig forbindelse en gang imellem – især når du rejser med tog eller anden offentlig transport.

Du kan blandt andet få en dårlig forbindelse til 4G-netværket, hvis du er langt væk fra sendemasten, der er mange andre på samme netværk i området eller hvis større genstande, såsom bakker, skove og bygninger står mellem dig og masten.

Flere selskaber fulgte efter Telmore

Den store konkurrence gør på det danske mobilmarked gør selskaberne tilbøjelige til at forsøge at kopiere hinandens succeser. Både 3 MobilTelia og Telenor tilbyder nu underholdningspakker til kunderne og flere vil komme til i takt med efterspørgslen.

Et andet selskab, Plenti, der også tilbød underholdningspakker, er i dag blevet opkøbt af Telmore.

Mobilselskaberne har i flere år kørt aggressive markedsføringskampagner for at lokke kunder til. Telmores ultimative trækplaster er Play, der er markedets bedst etablerede og mest varierede underholdningspakke.

Flere kunder skal lokkes over på Telmore Play

Play adskiller Telmore fra resten af konkurrenterne på det danske mobilmarked. De øvrige produkter minder om dem, man finder alle andre steder. Dog ligger Telmores priser for abonnementer kun med tale, data og sms/mms i den dyre ende. Formentlig for at give kunderne endnu flere incitamenter til at hoppe med på Play-bølgen, som står for en stigende del af omsætningen hos Telmore.

Efterhånden som flere Play-kunder kommer til, bliver det et større aktiv for mobilselskabet i forhandlingerne med potentielle samarbejdspartnere i Danmark, men ikke mindst blandt udenlandske selskaber, der gerne vil ind på det danske marked. Det skete i starten af 2017 hvor russiske Bookmate overtog Mofibos plads i Play-universet. Jo flere Play-kunder Telmore har, desto mere kan man presse leverandørerne på prisen, altså den betaling leverandøren skal have for at Telmore-kunden har brugt deres produkt.

Den store kundebase er også en af årsager til, at Viaplay indgik i et partnerskab med Telmore i midten af 2019. Et almindeligt Viaplay-abonnement koster 99 kr./md., hvorimod du med Play kan få det langt billigere som tilvalg.

I 2019 har Telmore mere end 700.000 kunder, hvoraf cirka 200.000 har et Play-abonnement med adgang til deres underholdningstjenester. Det er en markant stigning fra bare 2017, hvor kun 11% af Telmores abonnenter brugte Play.

Telmore Musik – betaler ikke for data, du bruger på musik

Telmore Musik er deres egen dedikeret streamingtjeneste til musik. Som med mange andre musiktjenester, kan du streame millioner af numre og radiokanaler på din mobil, tablet eller computer.

Forskellen ved Telmore Musik er, at du ikke betaler for den data, du bruger på at streame fra app’en. Det betyder, at du kan lytte til så meget musik, du har lyst til, uden at skulle betale ekstra eller bekymre dig om, du har brugt din data op sent på måneden.

Telmores historie

Det danske mobilmarked har været igennem en rivende udvikling siden serieiværksætteren Frank Rasmussen startede Telmore i år 2000. Året efter blev det muligt at tage sit nummer med sig fra et selskab til et andet (nummerportering), og det startede Telmores optur, der stort set har varet lige siden.

Allerede i 2003 fornemmede TDC et potentiale og købte 20 procent af Telmore. Kort tid efter valgte TDC at købe de resterende 80 procent af aktierne. I 2009 var Telmore så selv på opkøb og fik indlemmet den fremadstormende konkurrent M1 i familien. I 2013 ophørt de med at fungere som et selvstændigt selskab, og de resterende ansatte og driftsansvar overgik til TDC-koncernen. I dag er det et blandt mange brands hos TDC Group.

Telmore kontaktinformationer

Adresse: Telegade 2, 2630 Taastrup

Åbningstider: Mandag-Fredag 09.00-16.00

Telefon: 70 21 89 00

Telmores Trustpilot

Hvis du vil se, hvad brugerne mener om Telmore, kan du se deres Trustpilot her.

Hvordan er Telmore sammenlignet med andre teleudbydere?

Er du stadig i tvivl om Telmore har det rette mobilabonnement til dig?

Så kan du sammenligne dine muligheder lige her hos Mobilabonnement.dk. På vores forside kan du søge efter blandt andet prisleje, data, dækning, rabatter på andre tjenester og meget mere. Vi opdaterer vores oplysninger løbende, så du kan orientere dig i det aktuelle priser og forhold.

Klik ind og find dit nye mobilabonnement i dag.