Danske mobilselskaber takker nej til lavprismobil

Redaktionen 04. september, 2018

Den nye smartphone Xiaomi POCO F1 bliver ikke et stort salgshit hos danske mobilselskaber. De fleste har takket nej til den.

Den kinesiske smartphoneproducent Xiaomi har meldt ud, at flagskibsmodellen POCO F1 kommer til Danmark i løbet af året. Det kan dog vise sig, at den bliver svær at få fat på herhjemme. Næsten samtlige mobilselskaber oplyser til Mobilabonnement.dk, at man ikke har planer om at tage POCO F1 ind i sortimentet.

Eneste mobilselskab, der holder muligheden åben er Teleselskabet 3 . Her lyder det fra kommunikationsafdelingen, at man ikke er klar til at melde ud om POCO F1 vil kunne købes med et 3-abonnement.

Læs også:Imponerende lavprismobil kommer til Danmark

POCO F1 bliver første mobil fra Xiaomi, der bliver lanceret i Danmark. Processoren i den er en Snapdragon 845, der er 6GB ram og 64GB intern hukommelse. Med dansk moms kommer den formentlig til at koste omkring 2.400 kr.

Mobilabonnement.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Xiaomi.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.