Mobilabonnement med data i udlandet


De fleste udbydere tilbyder i dag, at du kan ringe rundt i det meste af Europa, som følge af EU’s roaming-regler. Når du skal på nettet og surfe rundt, kan det dog blive en dyr fornøjelse, hvis du brugere mere data, end du har i dit abonnement. Der findes mange selskaber som dækker data i det meste af verden. F.eks. 3 Like Home. Et godt valg til dig, der skal rejse – især hvis turen går til et ikke-europæisk land.

Tjek abonnementet inden afrejse

Inden du begiver dig mod fremmede himmelstrøg, bør du danne dig et overblik over dit forbrug, mens du er væk: Hvor meget taletid kommer du til at bruge? Hvad med antallet af SMS og MMS-beskeder? Men allervigtigst er det, at du er opmærksom på dit dataforbrug. Hvor mange GB data kan du tænkes at få brug for?

Husk, at hvis du skal streame film, musik og serier i udlandet, kan data hurtigt få ben at gå på. Her kan det være en stor fordel, at downloade musik, film og serier hjemmefra, så du ikke bruger data på det.

De fleste danske mobilselskaber har to typer abonnementer: dem, der kan bruges i udlandet og de såkaldte DK-abonnementer. Sidstnævnte kan kun bruges i Danmark, så skal du have glæde af mobilen på rejsen, skal du sikre dig, at dit abonnement kan bruges på din destination.

Abonnementer, der kan bruges i udlandet

Du finder mobilabonnementer, der kan bruges i udlandet hos blandt andre: