Kontakt

Har du spørgsmål til vores hjemmeside, er du velkommen til at tage kontakt til os på nedenstående oplysninger.

MAIL: [email protected].
TLF: +45 53 70 60 76

Presse

Mobilabonnement.dk laver jævnligt kåringer, sammenligninger og meget andet, der kan være relevant for pressen. Vi udtaler os også gerne til medier og blogs.

Vi har samlet al information til journalister og bloggere i vores presserum, som du finder her 

Om tjenesten

Mobilabonnement.dk er en gratis online tjeneste der giver dig mulighed for at finde det billigste mobilabonnement, eller det mobilabonnement som passer bedst til dine behov.

Mobilabonnement.dk er ikke et teleselskab, vi sælger ikke mobilabonnementer, men formidler og rådgiver om mobilabonnementer fra omkring 20 danske teleselskaber.

Opdatering af priser

Vores system henter automatisk priser og data fra digitaliser.dk, der udstiller de data som teleselskaberne indberetter til Erhvervsstyrrelsen.
Det betyder at de priser som du ser på mobilabonnement.dk er indberettet af teleselskaberne selv.

Selskaberne skal være opmærksomme på at få indberettet nye priser til Erhvervsstyrrelsen.
Selskaber som ikke har opdateret deres priser i mere end 3 måneder vises ikke, medmindre de har lavet en aftale med Mobilabonnement.dk om at opdatere priser direkte i Mobilabonnement.dk’s system.
Priser der er mere end 3 måneder gamle eller ikke er blevet bekræftet som ikke-ændrede indenfor en 3 måneders periode er derfor ikke en del af sammenligningen.

Finansiering

Hjemmesiden er drevet i et kommercielt øjemed og finansieres af udbydere der betaler for at være placeret eller have fremhævede produkter på hjemmesiden.