Om mobilabonnement.dk

Hvordan fungere mobilabonnement.dk? Få svar på dine spørgsmål her.

 

Hvordan virker mobilabonnement.dk?

Mobilabonnement.dk er en gratis online tjeneste der giver dig mulighed for at finde det billigste mobilabonnement, eller det mobilabonnement som passer bedst til dine behov.

Mobilabonnement.dk er ikke et teleselskab, vi sælger ikke mobilabonnementer, men formidler og rådgiver om mobilabonnementer fra omkring 50 danske teleselskaber.

Vores system henter automatisk priser og data fra digitaliser.dk, der udstiller de data som teleselskaberne indberetter til Erhvervsstyrrelsen.

Det betyder at de priser som du ser på mobilabonnement.dk er indberettet af teleselskaberne selv og dermed ikke er manipuleret eller tilrettet.
Selskaberne skal dog være opmærksomme på at få indberettet nye priser til Erhvervsstyrrelsen, ellers vil oversigten ikke være præcis.

Til toppen

Hvem står bag mobilabonnement.dk?

Mobilabonnement.dk er lavet og drives af Compriso ApS

Compriso ApS
Bredgade 34A
1260 København K
CVR: 36507012

Til toppen

Kommer det til at koste mig noget?

Nej!  - Mobilabonnement.dk er 100% gratis for dig som forbruger. 
Der bliver heller ikke lagt nogen gebyrer eller andre udgifter på abonnementer fundet gennem mobilabonnement.dk
Formålet er at du skal spare penge!

Medier og hjemmesider kan mod betaling benytte data fra mobilabonnement.dk, men det vil aldrig koste dig som forbruger noget at benytte siden. 

Til toppen

Kan jeg få hjælp af jer?

Vi hjælper dig gerne med, at finde det bedste mobilabonnement for dig eller din familie/virksomhed/forening.

Det er fuldstændig gratis at få rådgivning omkring mobilabonnementer.

Send os en mail: kontakt(a)mobilabonnement.dk.

Til toppen

Hvorfor bruger i cookies?

Mobilabonnement.dk bruger cookies til statistikker og forbedring af hjemmesiden.

Et eksempel kunne være, at en funktion som f.eks. vores søgefunktion, bliver brugt på en anden måde end vi har tiltænkt, eller at brugere ikke klikker på de tiltænkte knapper, og dermed ikke kan benytte funktionen til fulde.

Dette prøver vi så at tilrette, så alle kan finde ud af at bruge hjemmesiden og dermed får mere ud af at besøge mobilabonnement.dk.

Desuden kan vi se hvor mange der har besøgt hjemmeside, hvor lang tid den besøgende brugte hjemmesiden. Mobilabonnement.dk hverken samler eller gemmer nogen form for personlige oplysninger.

Til toppen

Hvordan tjener i penge?

Mobilabonnement.dk får kommission for at henvise eventuelle kunder til teleselskaber.

Det unikke ved mobilabonnement.dk er, at vi viser alle mobilabonnementer i Danmark - uanset om teleselskabet betaler kommission eller ej.

Teleselskaberne har ikke mulighed for, at påvirke søgningen på hjemmesiden ved at betale for at blive vist oftere. Alle abonnementer behandles ens, uanset hvilket teleselskab der udbyder dem.

Har et teleselskab eller andre annoncører en kampagne som de ønsker at reklamere med på mobilabonnement.dk, kan de betale for annoncevisninger, som vil være tydeligt markeret og ikke være en del af den uvildige søgning.
(Det kunne eksempelvis være et banner i toppen.) 

Til toppen