Zuckerberg undveg det meste i EU-Parlamentet

Zuckerberg undveg det meste i EU-Parlamentet

Kasper Skov Jensen 23. maj, 2018

Der kom ikke store bekendelser på bordet, da Facebook topchef Mark Zuckerberg i går forklarede sig over for EU-politikere

Gammel vin på nye flasker.

Sådan kan man opsummere de svar Facebooks stifter og topchef, Mark Zuckerberg, (billedet) kom med i går. En række medlemmer af Europa-Parlamentet i går forsøgte at udfritte ham om det sociale medies manglende beskyttelse af persondata. Anledningen var den kæmpe læk af personlige oplysninger, hvor et analysefirma fik adgang til oplysninger om 87 millioner Facebook-brugere, der blev afsløret tidligere på året.

Læs også:Højdepunkter fra Mark Zuckerbergs senatshøring

Mødet startede med den forventede undskyldning fra Zuckerberg. Og der var generelt heller ikke nye bekendelser fra topchefen, der undlod at komme med svar på de mest sprængfarlige spørgsmål. En anden meget brugt taktik fra Facebook-chefen var formuleringen:

– Mit hold må vende tilbage til dig.

Den danske Venstre-politiker, Europaparlamentsmedlem Morten Løkkegaard, var ikke selv til stede under høringen af Zuckerberg, men på TV 2 News betegnede han den som “en farce”.

Du kan se hele høringen af Mark Zuckerberg herunder:

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.