Yousee overtager Coop Mobil

Yousee overtager Coop Mobil

Kasper Skov Jensen 15. juni, 2018

Coop Mobil bliver nedlagt og kunderne overgår til Yousee i løbet af året.

I løbet af året bliver der et selskab mindre på det danske mobilmarked. Coop Mobil bliver nedlagt og kunderne overgår til TDC-ejede Yousee, skriver Berlingske.

Coop-medlemmer med et mobilabonnement vil få fem procent i bonus på regningen, som så kan bruges i Coops butikker, der blandt andet tæller Fakta og Irma.

Hos Coop vil man ikke ud med, hvor mange mobilkunder det drejer sig om, men fortæller at mange af dem også er Yousee-kunder.

Læs også:Yousee: Sådan vil vi forhindre flere nedbrud

– Der er et stort match med dem, der har YouSee-abonnementer. Med partnerskabet sikrer vi langsigtet, at medlemmerne får et godt mobiltilbud i stedet for selv at skulle udvikle det. Coop er god til dagligvarehandel, Yousee til at drive mobilselskab. Man kunne også forestille sig, at Coop bliver en del af af Yousees fordelsprogram, siger Anders Mittag., der er direktør for medlemsprogrammet og digitale kanaler hos Coop Danmark, til Berlingske.

Coop Mobil blev lanceret i 2012 som en “færdigløsning” man købte hos TDC.

Mobilabonnement.dk forsøger at få en kommentar fra Coop Danmark.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.