Yousee bliver hovedsponsor for e-sport

Yousee bliver hovedsponsor for e-sport

Kasper Skov Jensen 25. januar, 2018

Yousee bruger millionbeløb på at blive hovedsponsor for e-sportsliga

Det TDC-ejede mobil og tv-distributionsselskab Yousee er ny hovedsponsor for den danske e-sportsliga. Ligaen skifter navn til YouSee eSportligaen. Det betyder blandt andet, at Yousee-kunder snart vil kunne se kampe i spil som Counter Strike og Fifa. Hos Yousee glæder man sig til at følge e-sportens fremtid.

– Vi vil gerne være med til at udbrede e-sporten og give de danskere, der på nuværende tidspunkt dyrker sporten, samme muligheder som alle andre sportsudøvere. Jeg forestiller mig, at eSport kan blive lige så folkelig som fodbold og håndbold, og det er den rejse, vi er vildt begejstrede for nu at påbegynde i samarbejde med e-sportligaen. Danmark er et foreningsland, og sammen med e-sportsligaen vil vi gerne flytte e-sporten fra værelset hjemme i privaten til foreningen og sikre gode spiloplevelser i organiserede fællesskaber og sammen med andre, ligesom vi kender fra andre sportsgrene, siger Carsten Elmose, marketingdirektør i YouSee i en pressemeddelelse.

Målet er, at 50.000 danskere skal spille med i ligaen i 2020 og ikke mindst at få e-sport med på programmet til OL.

– Det vi alle sammen håber på er, at Danmark kan blive olympiske deltagere i Paris i 2024, og at de bedste danske eSport-udøvere kan tage medaljer med hjem. Forudsætningen for al elitesport er en velfungerende og velorganiseret sportsgren, der kan udklække talenterne, og det er den rolle, vi gerne vil påtage os sammen med e-sportligaen, lyder det fra Carsten Elmose.

De seneste år er der kommet mere og mere fokus på e-sport i Danmark. De mest kendte hold er Astralis, som DR har lavet en dokumentar om North, der er ejet af FC København. Også fodboldklubberne OB og AGF har kastet deres kærlighed på e-sport. Brøndby har tidligere meldt ud, at der også er et e-sportshold på vej her.

Ifølge mediet IT Watch oplyser Yousee, at sponsoratet koster et millionbeløb.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.