Yahoo vil hugge brugere fra Facebook: Afprøver besked-app

Yahoo vil hugge brugere fra Facebook: Afprøver besked-app

Kasper Skov Jensen 10. maj, 2018

I al stilfærdighed har Yahoo lanceret en besked-app som man skal inviteres til for at kunne bruge

Husker du Yahoo? Det var en kæmpe søgemaskine i starten af 90’erne, før Google kom til og overtog verdensherredømmet. På vores breddegrader har der stort set været stille omkring Yahoo lige siden, men selskabet er stadig en vigtig spiller i den amerikanske internetverden.

Læs også:Har arbejdsgiveren bedt dig dele på sociale medier? Så skal det markeres som reklame

Nu vil Yahoo så forsøge at stjæle brugere fra Facebook, der med Facebook-messenger og Whatsapp sider mere end solidt plantet på tronen for Besked-apps. Yahoos besked-app hedder Squirrel, og adskiller sig fra de to andre på flere måder.

Man skal inviteres for at kunne bruge Squirrel, der er bygget op omkring gruppesamtaler og at kunne dele billeder og videoer med resten af gruppen. Invitationen kommer som link i en mail og kræver ikke at man afgiver en masse personlige oplysninger. Det står i skærende kontrast til Facebooks-platforme, hvor man skal fortælle en masse om sig selv for at kunne få adgang.

Læs også:Facebook i ny potentiel skandale: Bruge milliarder af billeder uden at fortælle det

Mobilabonnement.dk har bedt Yahoo om en invitation, så vi kan give dig en anmeldelse af Squirrel.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.