Viaplay bliver en del af Telmore Play

Redaktionen 23. maj, 2019

Telmore laver om på pakkerne i abonnementet Telmore Play og introducerer Viaplay.

Godt nyt for serie- og filmfans. Telmore har fra i dag tilføjet den populære streamingtjeneste Viaplay til Telmore Play-abonnementet. Det betyder, at man fremover kan sammensætte sit mobilabonnement med streamingtjenesterne Viaplay, HBO Nordic, TV 2 Play, Telmore Musik og Bookmate.

– Viaplay er en af Nordens førende leverandører af digital underholdning, så vi er rigtig glade for at have dem med i vores portefølje. Med Viaplay får vi et endnu stærkere og slagkraftigt produkt, der giver vores kunder adgang til den bedste digitale underholdning on demand, siger Henrik Lehman, der er direktør i Telmore, i en pressemeddelelse.

Vil du prøve Viaplay kan du gøre det helt gratis i 14 dage her

Med Viaplay udgår en række tjenenester, der indtil nu har været en del af Telmore Play: C More, Min Bio og Flipp. Kunder med abonnementer, hvor de indgår beholder adgangen til dem. Til gengæld kan de ikke få Viaplay med.

Kommer du til at savne C More kan du købe adgang her. De første 14 dage er gratis.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.