TV 2 Play sætter flere rekorder

TV 2 Play sætter flere rekorder

Kasper Skov Jensen 03. juli, 2018

VM i fodbold slår stribevis af rekorder på TV 2 Play.

Det går godt for streamingtjenesten TV 2 Play, der blandt andet streamer alle kampe fra fodbold-VM i Rusland. På grund af fodbolden sættes der flere rekorder hos streamingtjenesten, der i det hele taget har oplevet stor fremgang i løbet af 2018.

– Her under VM sætter vi mange nye rekorder på Play med det største antal samtidige streams på tjenesten nogensinde. Under de store kampe, og især når en populær kamp f.eks. sendes i arbejdstiden, udgør live-seningen på Play i perioder omkring otte procent af den totale sening, siger Anders Blauenfeldt, digital direktør hos TV 2, i en pressemeddelelse.

Især her om sommeren med store sportsbegivenheder er det vigtigt, at streamingen ikke går ned midt under en VM-kamp eller et Tour de France-løb. Derfor har TV 2 oprustet på både den tekniske front og på mandskabsfronten, fortæller Anders Blauenfeldt.

Få TV 2 Play, fri tale og 30 gigabyte data fra kun 129.-

Nye EU-regler betyder, at TV 2 Play og andre streamingtjenester skal kunne ses, når man er i andre EU-lande. Indtil nu, er det et par procent af den samlede streaming, der kommer fra EU, men direktøren regner med at det vil stige, efterhånden som danskerne drager på sommerferie.

Med en VPN kan du få adgang til alle streamingtjenester, uanset hvor du er. Læs mere på bredbånd.dk/vpn.

TV 2 Play fås blandt andet som en del af Telmores mobilabonnementer.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.