Trump angriber Facebook og Google: De er ikke til at stole på

Trump angriber Facebook og Google: De er ikke til at stole på

Kasper Skov Jensen 31. august, 2018

Donald Trump har trukket Facebook og Google ind i krigen mod det, han kalder falske nyheder.

Den amerikanske præsident Donald Trump har i årevis beskyldt traditionelle medier for at sætte falske og forvrængede nyheder i omløb. Præsidenten mener, at også Facebook og Google forsøger at vise den amerikanske befolkning et forkert billede af virkeligheden.

Læs også:Domstol: Trump på ikke blokere folk på Twitter

I et interview med Bloomberg fortæller Trum om, hvordan mange mennesker finder tech-giganter som Facebook, Google og Amazon, uærlige. Han skjuler ikke, at han deler den opfattelse.

Ifølge Trump kommer det bl.a. til udtryk ved, at Google og Facebooks algoritmer favoriserer liberale synspunkter og dermed negligerer Trumps konservative dagsorden.

– Jeg har gjort det klart, at vi som land ikke kan tolerere censur og søgeresultater, der er fusket med. Vi vil ikke lade dem styre, hvad vi kan se og ikke se, læse og lære af, sagde Donald Trump, ifølge Bloomberg, på et vælgermøde torsdag aften.

Læs også:Medie: Trump ignorerer “besværlig” sikkerhed omkring sine iPhones

Google afviser beskyldningerne og forklarer, at søgeresultaterne ikke er påvirket af politik.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.