Telmore Musik får længe ventet funktion

Telmore Musik får længe ventet funktion

Kasper Skov Jensen 13. november, 2018

Telmore har gjort det nemmere at samle musikken.

Hvis du gennem årene har brugt flere musikstreamingtjenester, kender du problemet med at have playlister spredt ud på flere tjenester. Og det kan være tidskrævende arbejde at finde præcis de samme numre igen. Det kan klares med et par klik via tjenesten Soundiiz, som Telmore har startet et samarbejde med.

Med Soundiiz kan man f.eks. eksportere sine playlister fra tjenester som Spotify og Tidal til Telmore Musik – eller den anden vej rundt. Det er en funktion, mange kunder har efterspurgt, fortæller Telmore.

Du kan få Telmore Musik som en del af Telmore Play

– Udover adgang til 30 millioner musiknumre og playlister til enhver lejlighed, skal Telmore Musik også være en brugervenlig tjeneste, der giver brugerne mulighed for at samle deres favoritmusik ét sted. Derfor er jeg glad for, at vores brugere via Soundiiz nu kan tage deres yndlings-playlister med til Telmore Musik, ligesom vi tidligere på året også gav dem mulighed for at samle live radio og musikstreaming et sted, siger Jens Grønlund, direktør i Telmore, i en pressemeddelelse.

Læs også: Farvepsykolog: Sådan virker Telmores nye farver

Man opretter en gratis bruger hos Soundiiz. Derefter logger man ind, og giver adgang til de forskellige tjenester. Derefter kan playlister sendes fra den ene streamingtjeneste til den anden. Betalingsudgaven af Soundiiz koster 36 dollars om året (ca. 235 kr.) og giver flere funktioner. Bl.a. kan favoritter, playlister og andet synkroniseres automatisk mellem tjenesterne.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.