Telia-kunder kan få Eurosport Player med stor rabat

Telia-kunder kan få Eurosport Player med stor rabat

Kasper Skov Jensen 24. august, 2018

Kunder med et Telia One-abonnement kan købe sig adgang til streamingtjenesten Eurosport Player for kun 50 kr. om måneden.

Fodbold fra den engelske Premier League, Superligaen og landsholdets kampe er bare noget af det man kan se på streamingtjenesten Eurosport Player, som kunder med et Telia One-abonnement kan købe med en rabat på 79 kr. hver måned. Normalprisen er 129 kr, men gennem Telia One kan det tilkøbes til 50 kr.

Læs også:Ny streamingtjeneste overtager rettigheder til La Liga og Serie A

– Med Eurosport Player udvider vi Telias portefølje af digitale tjenester. Som Telia-kunde kan du i forvejen frit vælge mellem en række forskellige tjenester. Nu udvider mulighederne med en tjeneste, der giver fri adgang til et stort udvalg af sportsgrene, siger Gustav Berghog, privatkundedirektør i Telia, i en pressemeddelelse.

De øvrige tjenester, der kan tilkøbes med Telia One er: Spotify Premium, Telia TV, HBO Nordic, Office 365, Flipp og Telia Secure.

Telia One er et abonnement med fri taletid og data i Norden og Baltikum til 249 kr. om måneden.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.