Telia: Det er lidt under forventning

Telia: Det er lidt under forventning

Kasper Skov Jensen 19. oktober, 2018

Nordens største teleselskab, Telia, er ikke helt tilfreds med resultatet for årets tredje kvartal.

Det er endnu en gang blevet den tid på året, hvor teleselskaberne afgiver kvartalsregnskaber. I går kunne 3 berette om en lille kundefremgang i et ellers stille marked, og i dag meddeler Telia Danmark, at tredje kvartal af 2018 lå lidt under forventningerne. Kvartalets overskud i Telia Danmark endte på 145 millioner kroner, presset af erhvervskunder.

Læs også:3 tilfreds med lille kundefremgang

– Vi lander et overskud på ca. 145 mio. kroner i tredje kvartal, hvilket er lidt under vores forventning. Selvom vi i Telia-brandet ser en fremgang på privatkundesiden, ser vi også udfordringer med en fortsat hård konkurrence på erhvervsmarkedet. Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, siger administrerende direktør i Telia Danmark Morten Bentzen i en kommentar til regnskabet.

Direktøren lover, at det i fremtiden bliver endnu bedre at være Telia-kunde.

– Vi er fortsat i gang at rydde op i uhensigtsmæssige processer og systemer, der står i vejen for at give vores kunder de bedste oplevelser, siger han.

Telia Danmark står bag selskaberne Telia og Call Me.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.