TDC skal have ny topchef

TDC skal have ny topchef

Kasper Skov Jensen 15. maj, 2018

Fra 2019 skal TDC Group have ny øverste direktør

TDC Group blev tidligere solgt til pensionskasserne ATP, PFA og PKA samt investeringsbanken Macquarie. I går blev der så valgt en ny bestyrelse, og én af dens kommende opgaver bliver at finde en afløser for Pernille Erenbjerg (billedet), der selv har valgt at træde tilbage som direktør ved årsskiftet.

Læs også:TDC får grønt lys til at sælge brugerdata

– Da vores nye ejere nu påbegynder en ny strategi, som indebærer at opdele det danske selskab i separate enheder, føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at træde tilbage på og starte processen med at overbringe stafetten til en anden, siger adm. direktør Pernille Erenbjerg i en pressemeddelelse.

Det kom bag på de fleste, at TDC endte med at blive købt en danske pensionsselskaber og en australsk investeringsbank. Kort tid forinden havde TDC fremlagt storstilede planer om at fusionere med MTG for at skabe en helt ny underholdningskoncern.

Læs også:Så dyrt er kronprinsens mobilabonnement

TDC Group består af mobilselskaberne Yousee, Fullrate og Telmore.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.