Taxaselskab: Vi vil vænne folk til, at det ikke er dyrt at køre taxa

Redaktionen 18. oktober, 2018

Taxaselskabet Drivr har ambitioner om at give danskerne billige og miljøvenlige taxature. En app til smartphonen er omdrejningspunktet.

Taxamarkedet i Danmark har været under forandring. For nogle år siden gjorde Uber sit indtog i gaderne i de største danske byer, men forlod Danmark igen efter store protester fra blandt andre den etablerede taxabranche. Nu vil det nye taxaselskab Drivr gøre det billigere at køre i taxa – i første omgang i København.

– I København har der i mange år været en opfattelse af, at det er dyrt at blive kørt i taxa. Den opfattelse vil vi gerne lave om på, fortæller Drivr-direktør Haydar Shaiwandi til Mobilabonnement.dk

Læs også:Her er verdens 10 rigeste mennesker i tech-branchen

Som noget nyt har Drivr lavet Happy hour med 50 procents rabat i forhold til normalprisen, hvis man bestiller fra app’en. Happy hour gælder søndage fra kl. 07 til mandage kl. 06 mandage fra kl. 18 til tirsdage kl. 06 og tirsdage fra kl. 18 til onsdage kl. 06.

Alle Drivrs ture har en fast pris, så kunderne altid ved, hvad turen koster, og så kommer chaufførerne på kursus i god kundeservice, forklarer Haydar Shaiwandi, der sammen med resten af holdet bag Drivr har mange års erfaring fra taxabranchen.

Læs også:Så meget betaler Uber i skat i Sverige

– Vores chauffører har selvfølgelig taxakort, men vi har et endags kursus, hvor vi underviser i god kundeservice. For nogle kunder vil det være at chaufføren rykker sædet frem eller åbner døren. For andre vil det være at kunne oplade mobilen på turen. Vi lægger også vægt på, at vores chauffører kører behageligt, siger han.

Klimaet har ikke godt af taxature i benzin og dieselbiler. Det har Drivr taget til sig. 80 procent af bilerne er enten hybrid eller brintbiler. Ambitionen er, at selskabet er 100 procent grønt ved udgangen af 2021, forklarer Haydar Shaiwandi.

Læs også:Uber: Vi vil tilbage i Danmark

I løbet af de kommende år vil Drivr lancere flere tiltag for at ændre danskernes taxavaner, men dem vil direktøren ikke fortælle om endnu.

Du kan hente Drivr-app’en til iOS og Android.

 

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.