Streaming på mobilen er populært som aldrig før

Streaming på mobilen er populært som aldrig før

Thomas Rasmussen 29. september, 2017

Det er efterhånden blevet sådan, at streaming-tjenesterne haler ind på de gængse og traditionelle Tv-kanaler. Dette skyldes, at vi i stadig højere grad ønsker at se, hvad vi vil – og når vi vil, og det er netop det, som streaming-tjenesterne giver mulighed for.

Dette viser en nyere undersøgelse, som er blevet lavet af Ericsson CostumerLab.

Undersøgelsen der er blevet foretaget har vist, at folk verden over gerne selv vil have lov til at bestemme, hvilke programmer de skal se.

Streaming populært som en del af mobilabonnementer

Det er ikke blot på computeren, at der stadig er flere og flere folk, som vælger at gøre brug af forskellige on-demand-tjenester. Det er nemlig også i meget høj grad på mobilen, at rigtig mange danskere vælger at gøre brug af streaming-tjenester, og det er noget som mobilselskaberne har fået øjnene op for.

I øjeblikket findes der dog kun enkelte abonnementer, hvor man vil have mulighed for at få adgang til en række forskellige streaming-tjenester, men der vil med stor sandsynlighed være endnu flere mobilabonnementer på vej, som giver danskerne mulighed for at se flere forskellige streaming-tjenester via. telefonen.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.