Snart kan du måske lægge musik på dine Instagram-stories

Redaktionen 08. maj, 2018

Et par linjers kode afslører angiveligt, at Instagram er på vej med musik til dine stories

Instagram bygger jævnligt mere på funktionen stories, der oprindeligt blev lanceret for at stjæle brugere fra Snapchat. Det ser ud til, at Instagram snart får endnu en funktion, som Snapchat ikke har; musik.

En årvågen bruger har tippet mediet Techcrunch om, at der kortvarigt var nogle linjers kode i Instagram-app’en til Android, der kunne indikere, at musik er på vej som et lag i stories.

Læs også: Instagram tester betalinger

Timingen passer meget godt med, at Instagrams moderselskab, Facebook, tidligere på året har forhandlet rettigheder på plads med nogle af verdens største pladeselskaber.

I første omgang var det for at sikre, at kunstnerne får betaling når Facebook-brugerne anvender deres musik i opslag. Facebook er kendt som et fremsynet selskab, så tanken om, at man også har sikret sig rettighederne til brug på Instagram er nærliggende.

Elsker du Instagram? Så skal du bruge et abonnement med fri data

Musikfunktionen vil gøre det nemmere for Instagram at hugge brugere fra det populære Musical.ly, hvor man synger med på hits. Musical.ly menes at have omkring 60 millioner brugere over hele verden

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.