Spotify i overraskende opkøb

Spotify i overraskende opkøb

Kasper Skov Jensen 29. november, 2017

Den altdominerende musiktjeneste, Spotify, har købt et lille selskab, der åbner spørgsmål omkring fremtiden.

Konkurrencen for streaming af musik bliver bare hårdere og hårdere. Den svenske tjeneste Spotify har holdt sig i førertrøjen, blandt andet ved at opkøbe mindre virksomheder med teknologi, der kan give de millionvis af brugere over hele verden nogle unikke funktioner, som de ikke får hos konkurrenterne. Spotify har for nyligt købt endnu et selskab, men det stikker ud fra tidligere opkøb.

Spotify skriver på deres blog, at man har sikret sig den svenske startup-virksomhed Soundtrap. Men i første omgang er det ikke noget, brugerne opdager. Soundtrap har nemlig ikke udviklet en teknologi, der kan udvide Spotify med funktioner. De svenske iværksættere har lavet en onlineplatform, der gør det lettere for musikere at samarbejde om at producere musik.

Nogle medier spekulerer derfor i, at Spotify kan være på vej med deres helt egne artister. Streamingtjenesterne er tidligere blevet kritiseret for ikke at gøre nok for at udvikle og fremme nye kunstnere.

Find de bedste mobilabonnementer med Spotify her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.