Spotify advarer: Stop med at bruge piratudgaver ellers…

Redaktionen 08. marts, 2018

Musikgiganten Spotify sender advarsler ud til brugere, der angiveligt bruger piratversioner af programmet

Alle kan streame al den musik de vil i Spotify, men gratisudgaven indeholder begrænsninger. Musikken bliver afbrudt af reklamer og man kan ikke springe fra én sang til en anden. For at slippe for begrænsningerne, skal man betale for et premium-abonnement, men nogle brugere har fundet en anden vej.

På nettet er det nemlig muligt at finde piratversioner af Spotify, der giver alle fordelene ved et abonnement, bare uden at betale. For at sætte en stopper for det, er Spotify nu begyndt at advare brugere. Det skriver Torrent Freak.

Spotify premium koster ca. 99 kr. om måneden, så der kan være mange penge at spare ved at få musik med i dit næste mobilabonnement. Vi giver dig overblikket over mulighederne her

– Vi har opdaget unormal aktivitet i den app, du bruger. Så vi har deaktiveret den. Bare rolig; din Spotify-konto er sikker. For at få adgang til din Spotify-konto skal du bare slette alle uautoriserede eller ændrede udgaver af Spotify, skriver Spotify blandt andet i den mail, der er sendt ud til brugere, som menes at have gjort brug af piratversioner.

I samme mail lyder det dog også, at Spotify forbeholder sig retten til at suspendere eller helt fjerne brugere, der ignorerer advarslen.

Lidt for kreative brugere er ikke det eneste, der presser den svenske virksomhed. Kampen om brugerne bliver stadigt hårdere. Ikke mindst på grund af Apple Music, der er på vej til at overhæle Spotify i antal brugere

Læs også: Apple Music på vej til at overhale Spotify

Spotify har omkring 159 millioner brugere på verdensplan.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.