Spar penge når du bruger din mobiltelefon i udlandet

Spar penge når du bruger din mobiltelefon i udlandet

Thomas Rasmussen 28. september, 2017

Hvis man skal til udlandet, og man godt kunne tænke sig at spare penge, således ens mobilabonnement ikke bliver alt for dyrt, så er det bestemt en god idé, at man tænker meget over ens forbrug. Dette gør sig i bund og grund både gældende, når det kommer til opkald, SMS og data, for det kan meget hurtigt løbe op i nogle relativt høje beløb, hvis man har tænkt sig, at man skal sende SMS’er, ringe hjem til Danmark flere gange dagligt samt surfe via. sin smartphone.

Det er meget forskellige priser, som man kan komme af med ved brug af data samt opkald og SMS i udlandet. Det kan både svinge alt efter hvilket teleselskab man har, og så kan det samtidig også godt variere alt efter hvilket land, du opholder dig i. I nogle lande er det dyrere at anvende mobiltelefonen, end det er i andre lande.

Brug internettet på hotellet

En fremragende måde for dig at spare penge på når du er i udlandet er helt bestemt at benytte dig af det trådløse internet, der med al sandsynlighed er på det hotel, du bor på, hvis du eksempelvis er taget med familien på ferie. Der er rigtig mange hoteller i udlandet, hvor man som gæst vil have mulighed for at benytte dig af det trådløse internet, der er på hotellet. Dette kan spare dig for en hel del penge, da det godt kan være rigtig dyrt at bruge data i udlandet.

Brug Skype i stedet for almindelig opkald

At ringe til Danmark hvis man er i udlandet kan godt være meget dyrt. En god måde hvorpå du kan spare en del penge er, at du i stedet for at ringe med din telefon gør brug af Skype. Med Skype har du nemlig mulighed for at ringe hjem og sige hej til familien – ganske gratis.

Benyt dig af Facebook fremfor SMS’er

I stedet for at sende SMS-beskeder hjem til Danmark når du er på ferie, kan det bestemt være meget fornuftigt, at du vælger at benytte dig af Facebook i stedet for. Sørg dog for at du gør brug af Facebook via det trådløse internet der med forhåbentlig er på hotellet, for hvis du bruger data på mobilen i udlandet til at gå på Facebook, så kan det absolut sagtens blive meget dyrt.

Brug generelt din mobiltelefon med omhu

Generelt set er det vigtigt, at du blot bruger din telefon med omhu, når du er i udlandet. Du kan naturligvis sagtens ringe hjem et par gange til familien eller sende et par SMS-beskeder om hvordan det går, men du bør sørge for at holde det på et rimeligt niveau. Prøv så vidt muligt at begrænse dig – eksempelvis ved ikke at snakke alt for lang tid i telefon af gangen.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.