Snapchat varsler store ændringer

Snapchat varsler store ændringer

Kasper Skov Jensen 20. november, 2017

Det sociale medie har planlagt drastiske ændringer for at gøre app’en mere brugervenlig.

Snapchat-brugere skal snart indstille sig på, at app’en kommer til at se helt anderledes ud. Antallet af nye brugere skuffer og det skal der laves om på gennem radikale ændringer. Det skriver Snapchats direktør, Evan Spiegel, i et brev til investorerne ifølge mediet Macrumors.

– En ting vi har hørt gennem årene er, at Snapchat er svært at forstå og bruge. Vores hold har arbejdet på et svar til den feedback, skriver direktøren blandt andet.

Snapchat optimerer brugeroplevelsen med din data

Spiegel forklarer, at Snapchat har en masse data om, hvordan den enkelte bruger app’en. Den viden bliver snart omsat til mere individuelle brugeroplevelser. Hvordan det konkret kommer til at være, nævner han ikke. Man kan dog forestille sig, at eksempelvis knapper og filtre bytter pladser, så det man bruger mest gøres lettere tilgængeligt.

I brevet advarer Evan Spiegel om, at det er risikabelt at lave så drastiske ændringer. Det er ikke til at forudsige hvordan brugerne vil reagere, men det er risikoen værd, mener han.

– Vi er villige til at løbe den risiko for noget, vi tror vil gavne vores forretning massivt på lang sigt, skriver han.

Snapchat havde sammenlagt 178 millioner daglige brugere i tredje kvartal af 2017.

Sørg for at du har et mobilabonnement med data nok. Så er du klar til den helt nye version af Snapchat. Se dine muligheder her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.