Snapchat lover ny opdatering efter udskældt designændring

Snapchat lover ny opdatering efter udskældt designændring

Kasper Skov Jensen 24. februar, 2018

Mange Snapchat-brugere var ikke tilfredse med den seneste designændring. Ny opdatering er derfor på vej

Flere end 1,2 millioner mennesker fra hele verden har skrevet under på, at den seneste designændring af Snapchat skal rulles tilbage. Det nye design gjorde nogle af funktionerne svære at bruge. I løbet af de kommende uger, får de utilfredse brugere måske deres ønske opfyldt, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Så sent som i sidste uge fortalte Snapchat-chef Evan Spiegel ellers, at han var godt tilfreds med det nye design, men måske er han blevet hvisket i øret, at kunden altid har ret.

I et svar på underskriftindsamlingen skriver Snapchat, at man i løbet af de kommende uger vil lave nogle ændringer i app’en, der blandt andet gør det muligt for brugerne at bestemme rækkefølgen af bestemte funktioner.

Læs også: Snapchat varsler store ændringer

På trods af utilfredse brugere må topchef Evan Spiegel være en glad mand. Ifølge Reuters har han fået udbetalt en bonus på 637,8 millioner dollars – omkring 3,8 milliarder danske kroner, efter selskabets børsnotering sidste år.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.