Send en snap til 3 og få et job

Send en snap til 3 og få et job

Kasper Skov Jensen 23. november, 2017

Teleselskabet 3 har taget Snapchat i brug for at finde nye medarbejdere.

Den traditionelle ansøgning er væk, hos mobilselskabet 3, der lige for tiden leder efter nye medarbejdere til telesalg. I stedet kan du sende en snap til selskabet og måske være heldig at blive inviteret til samtale.

Hos 3 håber man, at ansøgningen via Snapchat kan give nogle nye ansøgere, som normalt holder sig tilbage med at sende en skriftlig ansøgning.

– Vi ansætter folk efter deres personlighed. Som telesælger skal man være stærk til mundtlig kommunikation og ikke nødvendigvis skriftlig. Vi kunne se, at vi ikke fik nok ansøgere til telesalg via de traditionelle jobportaler, fordi mange af vores kandidater slet ikke befinder sig der, forklarer Peter Kirk Nielsen, HR-direktør hos 3, i en pressemeddelelse.

I videoen herunder, der stammer fra Snapchat, kan du høre Magnus Thilst, teamleder hos 3, forklare ansøgningsproceduren.

Vil du følge 3 på Snapchat er brugernavnet teleselskabet3

Få overblikket over abonnementer hos 3 her  

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.