Se de vilde billeder: Her er verdens første mobil med foldbar skærm

Se de vilde billeder: Her er verdens første mobil med foldbar skærm

Kasper Skov Jensen 02. november, 2018

Det ligner noget fra en science fiction film, men er virkelighed. Amerikansk virksomhed har lavet verdens første smartphone med foldbar skærm. Og det indvendige lyder også godt.

En moderne smartphone har en stor skærm, men det er ikke alt skærmen er stor nok til. Omvendt kan det ikke lade sig gøre at gå rundt med en tablet i lommen. Det amerikanske firma Royole har torsdag præsenteret verdens første smartphone med en foldbar skærm. Den har fået navnet FlexPai.

Skærmen på FlexPai kan bukkes og foldes på flere måder op til 180 grader Helt foldet sammen er skærmen 4” og helt foldet ud er den 7,8”.

Den tekniske del af mobilen er også gennemtænkt. Skærmopløsningen er 1920 x 1440, og processoren er ikke Snapdragon 845, som det ellers for tiden er tilfældet i de telefoner, der ikke bliver lavet af Apple og Huawei. Den bemærkelsesværdige mobil er derimod udstyret med efterfølgeren Snapdragon 8150 og 8 GB ram. Den interne hukommelse er enten 128 eller 256 GB.

Læs også:Her er verdens første 5G-mobil

Når skærmen er foldet, kan den konfigureres som forskellige skærme – f.eks. en i hver side og en i yderkanten til notifikationer.

Lige nu kan FlexPai desværre kun bestilles i USA, Canada og Mexico. Prisen er 1.318 dollars for 128 GB-udgaven og 1.469 dollars for 256 GB. Det svarer til omkring 8.650 og 9.640 danske kroner. De første modtager telefonen i slutningen af december.

Køb den her.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Foto: Royole

Foto: Royole

Foto: Royole

Foto: Royole

Foto: Royole

Foto: Royole

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.