Se billederne: Er det her de nye iPhones?

Se billederne: Er det her de nye iPhones?

Kasper Skov Jensen 30. juli, 2018

Billeder af de kommende iPhones er måske lækket på nettet. Se dem her.

Der er altid en helt enorm interesse for Apples kommende iPhones. Medier og bloggere over hele verden forsøger at overgå hinanden i at afsløre detaljer om de hypede mobiler. Flere medier, heriblandt The Independent og Mashable, spekulerer i, om billeder af den kommende iPhone 9 er blevet lækket på Twitter.

Det forventes, at Apple til september vil præsentere hele tre nye iPhones: en billigere udgave med mange af de samme funktioner som de to andre, en opdateret version af iPhone X, og en version med større skærm.

Den billigere udgave kan give comeback til farver på de ellers så farveløse iPhones. Ifølge rygterne kommer den i blå, gul og mange andre farver. Hvad angår den opgraderede version af iPhone X, får den sandsynligvis hurtigere processor og bedre kamera.

Læs også:Galaxy Note 9 får markant bedre batteri

Det er langtfra et særsyn, at billeder af kommende mobiltelefoner bliver lækket på nettet. Det har udviklet sig til en lige så fast del af forløbet som de officielle produktlanceringer.

De nye iPhones kommer blandt andet til at konkurrere med Galaxy Note 9, som Samsung præsenterer 9. august.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.