Saudisk prins investerer milliarder i Snapchat

Saudisk prins investerer milliarder i Snapchat

Kasper Skov Jensen 08. august, 2018

Prinsen med forkærlighed for teknologivirksomheder ejer nu 2,3 procent af Snapchat.

Den saudiske prins Alwaleed Bin Talal er en mand med forkærlighed for teknologivirksomheder. For bare et par dage siden kom det frem, at han havde investeret i Spotify-konkurrenten Deezer og nu har han så købt sig 2,3 procent af Snapchat for 250 millioner dollars – eller omkring 1,6 milliarder kroner, skriver Techcrunch.

Snapchat, der for første gang nogensinde havde et faldende antal brugere i dette kvartal, vil ikke kommentere investeringen.

Fra Alwaleed Bin Talals lejr lyder det, at Snapchat passer godt ind i prinsens øvrige investeringer, som blandt andet tæller Twitter, kørselstjenesten Lyft og den kinesiske webshop-kæmpe JD.com.

– Snapchat er en af verdens mest innovative sociale netværk. Vi tror, det kun er begyndt at kradse overfladen for sit sande potentiale, og vi er begejstrede for at være en del af det, siger prinsen i en pressemeddelelse.

Snapchat havde 188 millioner brugere i andet kvartal af 2018.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.