Samsung sender Galaxy S9+ på gaden med hele 256 gigabyte lagerplads

Samsung sender Galaxy S9+ på gaden med hele 256 gigabyte lagerplads

Kasper Skov Jensen 02. maj, 2018

Hvis du er en af dem, der altid løber tør for plads på mobilen, vil du elske den nye udgave af Galaxy S9+. Samsung skriver i en pressemeddelelse, at man vil sende en ny udgave af den anmelderroste smartphone på gaden i farven Titanium Gray og med 256 gigabyte indbygget lagerplads. Det bliver første gang i hele Norden, at en mobiltelefon med så meget intern plads kan købes i butikker og hos teleselskaber.

Læs også:Guide: Sådan får du mere plads på din mobiltelefon

– Galaxy S9+ i Titanium Gray er for de brugere, som vil have alt – både når det kommer til ydeevne og lagringsmuligheder. Farven er desuden unik og med en intern lagringsplads på 256 GB, så kan dem, som vil have det bedste, ligeledes signalere det til omgivelserne, siger Jimmy Voss, Head of Sales for IM-produkter for Samsung i Danmark i pressemeddelelsen.

Se de bedste priser på Galaxy S9 og S9+ her

Telefonen kommer i handlen 7. maj. Måske skal du begynde at spare op allerede nu, for den vejledende pris er 8.299 kroner.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.