Samsung Galaxy S9 og S9+ kan forudbestilles hos 3

Samsung Galaxy S9 og S9+ kan forudbestilles hos 3

Kasper Skov Jensen 26. februar, 2018

De nye topmodeller fra Samsung kan allerede nu forudbestilles hos 3

Den store, traditionelle mobilkrig mellem Apple og Samsung fortsætter. 16. marts kommer Samsung Galaxy S9 og S9+ ud i butikkerne, men allerede nu kan de to smartphones forudbestilles hos teleselskabet 3.

Det er især kameraerne og højtalerne, der har fået en opgradering. Og det glæder 3:

– Kameraet er efterhånden et af de mest vigtige elementer ved mobilen. Det er gennem det, vi mindes og dokumenterer de sjoveste og bedste øjeblikke, så vi kan dele dem med vores venner. Teknologien bag kameraet i Samsungs nye flagskib er blevet videreudviklet i sådan en grad, at det virkelig rammer plet, når øjeblikke og oplevelser skal genskabes. Vi har store forventninger til denne mobil, som ud over et kvalitetskamera kommer med alle de nyeste teknologier såsom ansigtsscanner, trådløs opladning og indbyggede stereohøjttalere, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 i en pressemeddelelse.

Rent fysisk minder de nye telefoner om de tidligere modeller, både hvad angår udseende og følelsen i hånden, skriver The Verge, som har prøvet telefonerne. Du kan se mere i videoen her:

De nye telefoner kan købes sammen med flere forskellige abonnementer hos 3. Kontantprisen uden abonnement er 6.699 kroner hos 3.

 

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.