Samsung bekræfter: Vi laver en foldbar mobiltelefon

Samsung bekræfter: Vi laver en foldbar mobiltelefon

Kasper Skov Jensen 07. september, 2018

Samsung bekræfter, at man er tæt på at være færdig med en smartphone, der kan foldes sammen.

En moderne smartphone fylder en del i lommen, og det er ikke altid praktisk. Det ville være nemmere, hvis den kunne foldes sammen, og det kommer den måske snart til at kunne.

Rygter har gennem længere tid gået på, at Samsung arbejder på en foldbar smartphone. Og nu er det ikke længere rygter. DJ Koh, der er direktør for Samsungs afdeling for mobiltelefoner, bekræfter overfor CNBC, at den foldbare mobil er meget tæt på at være færdigudviklet.

Læs også:Samsungs brudsikre skærm består test uden en skramme

Direktøren fortæller desværre ikke noget om, hvordan den foldbare telefon kommer til at se ud eller fungere. Han har dog tidligere forklaret, at Samsungs hovedfokus har været at lave den nye mobil anderledes end en tablet.

– Hvis brugeroplevelsen på en udfoldet enhed er den samme som på en tablet, hvorfor skulle kunderne så købe den? Alle enheder og alle funktioner skal betyde noget for forbrugeren, så de tænker “wow, det er grunden til, at Samsung har lavet den, sagde DJ Koh under sidste uges IFA elektronikmesse i Berlin.

Tidsplanen ligger ikke fast, men ifølge DJ Koh bliver smartphonen måske præsenteret til Samsungs udviklerkonference i november.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.