Sådan vil OnePlus lokke dig

Sådan vil OnePlus lokke dig

Kasper Skov Jensen 18. maj, 2018

Med den nye topmodel OnePlus 6 håber smartphone-producenten at kunne overbevise flere danskere om, at deres mobil er det helt rigtige valg

Kantar Gallup lavede sidste år en undersøgelse for Danske medier, der viste at 49 procent af alle danskere ejer en iPhone. På den baggrund kan det lyde som en hård opgave at lokke forbrugerne til at skifte til OnePlus 6, der blev præsenteret torsdag aften.

Læs også:Her er detaljerne om den nye OnePlus 6

Men hos OnePlus i Danmark er der stor tiltro til, at det kan lykkes. Ikke mindst på grund af den stærke kontakt med forbrugerne.

– Tallene viser, at Danmark er et inkarneret iPhone-land. Vi skal både gøre opmærksom på os selv, og få danskerne til at skifte til Android. Vi tror på, at det vil lykkes når produkterne kommer ud til folk. Vi har også et meget stærkt community, som vi har en meget tæt dialog med. Så længe vi er i tæt kontakt med brugerne, tror jeg ikke, det kommer til at være et problem, siger Danielle Young, marketingchef hos OnePlus i Danmark, til mobilabonnement.dk

Den stærke forbindelse til forbrugerne er noget af det, der adskiller OnePlus fra andre smartphoneproducenter, mener Danielle Young.

– Vi tror rigtig meget på vores produkt, fordi det er skabt med input fra vores brugere. For eksempel afholder vi flere gange årligt vores ”Open Ears” fan event, hvor vi inviterer en håndfuld af vores dedikerede brugere med til at give feedback på vores produkter og services direkte til ledelsen, fortæller hun.

Hvornår kan det så afgøres om danskerne har taget OnePlus 6 til sig? Det kan man ikke sætte konkrete tal på, mener marketingchefen.

– Vi fokuserer ikke på at gøre status efter et bestemt tidspunkt, men på hele tiden at være i dialog med vores forbrugere og samarbejdspartnere. Vi vil helst ikke måles på tal. Så længe vores forbrugere er tilfredse, er vi også tilfredse.

OnePlus 6 kommer på gaden 23. maj. Uden abonnement koster den fra 3.899 kroner. Med abonnement kan den købes hos blandt andre Yousee, Fullrate, Telmore, Telia, Call Me, CBB Mobil, Telenor, 3 og Oister.

Læs også:OnePlus på vej med trådløse høretelefoner

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.