Sådan vil Apple fremover arbejde på at gøre din iPhone bedre

Sådan vil Apple fremover arbejde på at gøre din iPhone bedre

Kasper Skov Jensen 14. februar, 2018

Apple vil fremover gennemføre færre opdateringer. Målet er at sikre mere driftsikre produkter

Ápples udviklere har hidtil været presset af offentlige deadlines på nye opdateringer, produkter og features. Det har til tider medført fejl og sikkerhedshuller, som udviklerne havde overset i første omgang. Det skal være fortid nu. Kilder fortæller til Bloomberg, at Apple fremover vil gennemføre færre opdateringer og nye funktioner.

– Apple er begyndt at indse, at tidsplaner ikke bliver overholdt, ting bliver lanceret med fejl, der ikke ville være sket tidligere, da Apple var et mindre firma med færre udviklere, kunder og enheder at holde styr på, siger en anonym kilde til Bloomberg.

10 tips: Sådan sparer du på batteriet

Tidligere har Apple fortalt om nye produkter og nye funktioner ved stort anlagte events, før udviklerne havde gjort deres arbejde færdigt. Virksomhedens softwarechef, Craig Federighi, har angiveligt fortalt sine medarbejdere om ændringerne i sidste måned.

Forbrugerne skal altså vende sig til, at der fremover bliver længere mellem opdateringerne, men til gengæld skulle de gerne være mere gennemarbejdede. De hurtige opdateringer har ellers været med til at kendetegne Apple som en virksomhed med kort reaktionstid.

Du kan se mere om Apples nye planer i Bloomberg-indslaget herunder:

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.