Sådan er det gået med at få bragt McDonald’s til døren

Sådan er det gået med at få bragt McDonald’s til døren

Kasper Skov Jensen 10. oktober, 2018

Siden mandag har det været muligt at kunne bestille fastfood fra McDonald’s i Københavnsområdet. Vi har fået en status.

I udlandet har det været muligt i mange år, og i mandags nåede det så endelig til Danmark: muligheden for at få bragt mad fra fastfood-kæden McDonald’s helt til døren. I bedste McDonald’s-stil hedder det selvfølgelig McDelivery, og i første omgang er det københavnerne, der kan få Big Mac og alle de andre leveret ved hoveddøren. Modtagelsen har været bedre end forventet, fortæller burger-giganten.

Læs også:Facebook har lavet et særlig produkt til dig, der facetimer meget

– Det har oversteget vores forventninger, og vi har fået en masse feedback fra brugerne, som vi kigger på, siger Mads Jensen, kommunikationschef hos McDonald’s Danmark, Mads Jensen, til Mobilabonnement.dk

Selvom der er bragt mere ud til københavnerne, end McDonald’s regnede med, er det for tidligt at sige om pommes frites vinder over salat, når smartphonen findes frem for at bestille mad.

– Det er for tidligt at sige noget om kundernes favoritter. Vi har eksempelvis ikke haft en weekend endnu, og det kan måske ændre billedet.

Der kan bestilles fra McDonald’s fra wolt.com eller Wolt-app’en til iOS og Android.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.