Sådan bruger du mobilen til at finde ud af om håndbagagen må komme ombord på flyet

Sådan bruger du mobilen til at finde ud af om håndbagagen må komme ombord på flyet

Kasper Skov Jensen 22. marts, 2019

Sammenligningsportalen Momondo gør det nemmere for flyrejsende der er i tvivl om håndbagagen må komme med ombord på flyet.

Det er nemt at rejse med håndbagage, men det kan være lidt af en jungle at finde ud af, om den taske man har pakket overholder flyselskabernes maksimale mål. De varierer fra selskab til selskab. Den danske portal Momondo, hvor man kan sammenligne priser på fly og hoteller har udviklet en ny scanningsfunktion i app’en til iOS og Android.

Ved hjælp af augmented reality måler app’en størrelsen på din håndbagage og fortæller dig om den går an hos det selskab, du skal flyve med. Man fører bare mobilen rundt om tasken.

Læs også:Anmeldelse: Verdens mindste og billigste mobil?

Hos Momondo håber man, at den nye funktion vil gøre livet lidt lettere for flyrejsende.

– Rigtig mange danskere vælger at udforske Europa, og endda resten af verden, kun med håndbagage. Men flyselskaberne har forskellige regler for, hvor stor håndbagagen må være. Vi havde et ønske om at gøre det til en hurtig, enkel og gennemskuelig proces for rejsende at måle deres håndbagage og finde ud af, om den overholder flyselskabets bagagekrav, fortæller Pernille Trolle Brøgaard, Director of Product Management hos Momondo, i en pressemeddelelse.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.