Så meget data skal du bruge for at høre musik i bilen når FM-signalet bliver slukket

Så meget data skal du bruge for at høre musik i bilen når FM-signalet bliver slukket

Mobilabonnement.dk 09. oktober, 2019

Din FM-radio i bilen bliver helt stille senest i 2021, hvis det står til den nu tidligere regering. Et mobilabonnement med den rette streaming radio og musik kan dog redde køreturen

Total stilhed. Det kan være konsekvensen, når FM-signalet bliver slukket. Regeringen mente nemlig, det skal ske senest i 2021 og det kan blive dyrt for bilejerne. Bilisternes organisation, FDM, vurderer, at der i Danmark er omkring to millioner biler i Danmark med FM-radioer og at det vil koste omkring 5.000 kroner at skifte en FM-radio i bilen ud med en digital.

Læs også:Ekspert: Sådan vil dit databehov ændre sig

Det billigere alternativ

Heldigvis er der et oplagt og langt billigere alternativ, som danskerne alligevel har med på køreturen; nemlig deres smartphones.

Selv hvis det kræver et nyt mobilabonnement, er det langt billigere at streame fra din mobil, end det er at udskifte bilens FM-radio til en digital en af slagsen. Noget som man kan forvente at se meget mere af fremover.

Fra Mols til Skagen?Find mobilabonnementer med masser af data her.

Sørg for strøm til turen

Streamer du meget musik fra din mobil, kan det tage på strømmen. Derfor er et godt råd altid at have en iPhone oplader med (eller anden oplader), så du kan holde musikken i gang hele turen.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.