Så mange Telmore-kunder vælger den største underholdningspakke

Så mange Telmore-kunder vælger den største underholdningspakke

Kasper Skov Jensen 26. september, 2018

Telmore har, efter eget udsagn, haft succes med at lokke kunder over på Play-abonnementet, hvor man får underholdning med i prisen.

De fleste mobilselskaber har underholdningstilbud, som f.eks. streamingtjenester som en del af deres abonnementer eller som tilkøb. Telmore skiller sig ud ved at kunne tilbyde samlede underholdningspakker med Telmore Play, og det har kunderne taget til sig. Ud af selskabets 700.000 kunder har næsten 200.000 valgt et Play-abonnement – omkring halvdelen af dem har det store Play-abonnement, der bl.a. giver adgang til musik, TV 2 Play, HBO Nordic og Bookmate.

Læs også:Farvepsykolog: Sådan virker Telmores nye farver

Det oplyser Telmore, med tilfredshed, i en pressemeddelelse.

Køb Telmore Play her

Marketingdirektør Henrik Lehman lover, at udviklingen af Telmore Play fortsætter.

– Kunderne forventer i dag mere af deres mobilabonnement end for bare få år siden. I dag bruger vi vores telefon som underholdningscentral med både musik, film, serier, bøger, magasiner osv. Den udvikling skal vi hver eneste dag gøre vores yderste for at understøtte, så vores kunder får den bedste og mest brugervenlige digitale oplevelse, siger han i pressemeddelelsen.

Telmore er ejet af TDC Group, som også ejer mobilselskaberne Yousee og Fullrate.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.