Så mange nye mobilkunder fik TDC i starten af året

Så mange nye mobilkunder fik TDC i starten af året

Kasper Skov Jensen 03. maj, 2018

TDC Group har haft kundefremgang på mobilområdet i første kvartal af 2018

Danmarks største mobilselskab, TDC Group, fik 46.000 nye mobilkunder i første kvartal af 2018. Det oplyser selskabet i forbindelse med fremlæggelsen af årets første kvartalsregnskab. De TDC-ejede mobilselskaber, Yousee, Fullrate, Telmore og TDC Erhverv har nu tilsammen 3.039.000 mobilkunder TDC sidder dermed på over 40 procent af omsætningen på hele mobilmarkedet i Danmark – ifølge TDC selv.

Pernille Erenbjerg, der er koncernchef for TDC Group, er, ikke overraskende, glad for udviklingen.

Læs også:Yousee om fri data: Det er en test

– Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores mobilforretning har været igennem de seneste to år. Vi har haft et stærkt fokus på at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og den strategi kvitterer vores kunder for. Det kræver fortsatte investeringer i mobilnettet og vores digitale platforme at bevare den førerposition, som vi har opbygget gennem flere år. Derfor tester vi netop nu som de første i Danmark 5G, der er næste generations mobilteknologi, og som vil bringe endnu bedre oplevelser til vores kunder, siger hun i en pressemeddelse.

Det er dog ikke alt i regnskabet, der er positivt for TDC Group, der mistede 18.000 tv-kunder og 9.000 bredbåndskunder i perioden.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.