Så dyrt er kronprinsens mobilabonnement

Så dyrt er kronprinsens mobilabonnement

Kasper Skov Jensen 07. maj, 2018

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary bør nok overveje at skifte mobilabonnement. På et år er prisen steget med 80 procent

Alle børnefamilier der lever adskilt i lange perioder ved, at mobilregningen kan blive dyr. Der skal hyggesludres, aftales hvornår familien kan samles igen og så videre. Det er efter alt at dømme blevet til en del samtaler af den slags mellem kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i 2017.

Parrets udgifter til “telefon og porto” steg i 2017 med 80 procent til 147.554 kroner, fremgår det af Kongehusets årsregnskab.

Udgifterne dækker både over kronprinsparret, deres børn og deres ansatte. I 2016 blev samme udgiftspost opgjort til 82.000 kroner. Hvor meget af det, der er blevet brugt på henholdsvis telefoni og porto vides ikke. Nogle af pengene er dog utvivlsomt røget i kassen hos kriseramte Postnord, der har sat priserne yderligere op fra 2016 til 2017.

Hvis det royale par vil spare penge på mobilabonnementerne, kan de for eksempel skifte til Oister, hvor de kan få fri tale og fri data for 129 kroner om måneden.  

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.