Runder skarpt hjørne: Så mange gange er NemID app’en blevet downloadet

Runder skarpt hjørne: Så mange gange er NemID app’en blevet downloadet

Kasper Skov Jensen 01. november, 2018

Danskerne har taget NemID nøgleapp’en til sig i stor stil.

1.000.000

Så mange gange er NemID nøgleapp’en blevet downloadet, siden den så dagens lys i slutningen af maj. Det oplyser Finansministeriet i en pressemeddelelse.

Den ene million er downloadet af 800.000 forskellige brugere, og 91 procent af dem er tilfreds med app’en.

Det skaber tilfredshed hos to af dem, der sendte app’en på gaden.

Læs også:Nu kan du hente NemID som app

– NemID-appen gør det nemt at læse post fra det offentlige og tilgå offentlige selvbetjeningsløsninger på en sikker måde fra sin pc eller mobil. Og danskerne har i den grad taget appen til sig. Den er nu blevet downloadet en million gange på fem måneder, og 9 ud af 10, der bruger NemID-appen, er tilfredse, siger Innovationsminister Sophie Løhde (V).

– Danskerne bruger i stigende grad deres mobiltelefoner og tablets, når de logger på fx netbank og offentlige selvbetjeningsløsninger. Derfor har det været en helt naturlig udvikling at lancere app’en, så de kunne få glæde af et digitalt alternativ. Vi har nu rundet en flot milepæl, som vi kan være stolte af, og som forhåbentligt kan få endnu flere til at downloade app’en. siger administrerende direktør i Finans Danmark, Ulrik Nødgaard.

App’en kan hents gratis til iOS og Android.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.