Reklamer på vej til applikationen Snapchat

Lise-lotte Jakobsen 18. oktober, 2017

På nuværende tidpunkt har stifterne bag appen Snapchat endnu ikke tjent penge på deres app. Det er altid været gratis at gøre brug af denne applikation, og der har desuden heller ikke været reklamer at finde i netop denne app.

Sådan vil det dog ikke blive ved med at være, for folkene bag den særdeles populære app, som bliver brugt af folk rundt om i hele verden har nemlig besluttet, at der i fremtiden skal være en indtægtskilde forbundet med driften af den populære applikation, som på verdensplan er blevet downloadet af millioner af brugere, som flittigt gør brug af tjenesten på daglig basis.

Her kommer reklamerne til at være

I selve beskeddelen på Snapchat vil du ikke i fremtiden skulle frygte at finde reklamefremstød. Det er nemlig ikke her, at der vil blive vist reklamer. Planen er, at der i ”Stories” og i ”Our stories” skal vises reklamer.

Chefen for Snapchat, Evan Spiegel, har dog udtalt at det på sigt også vil blive muligt at springe reklamerne over.

Tidligere er Snapchat blevet vurderet til at have en samlet værdi på intet mindre end 10 milliarder dollars, hvilket vil svare til cirka 56 milliarder danske kroner. Denne værdiansættelse er sat til dette svimlende beløb på trods af, at applikationen aldrig har tjent en eneste krone. Det bliver der dog lavet om på inden længe.