Regnskab sender Apple tæt på historisk milepæl

Regnskab sender Apple tæt på historisk milepæl

Kasper Skov Jensen 01. august, 2018

Apples seneste kvartalsregnskab sender aktien på himmelflugt mod historisk milepæl.

Det er en god dag at have Apple-aktier. Det seneste kvartalsregnskab overgår investorernes forventning, og det forventes at virksomheden i løbet af onsdagen vil nå en markedsværdi på 1 billion, dollars som det første selskab nogensinde.

Apple solgte 41,3 millioner iPhones i årets tredje kvartal – og gennemsnitsprisen var højere end forventet. Også antallet af solgte iPads gik lidt frem. Næste kvartal forventer Apple en omsætning på mellem 60 og 62 milliarder dollars, godt hjulpet på at nye iPhones og iPads, der efter forventningen bliver præsenteret til september.

Læs også:Huawei solgte flere mobiler end Apple i andet kvartal

– Vi er begejstrede for at kunne fortælle om Apples bedste juni kvartal nogensinde, og vores fjerde kvartal i træk med tocifret vækst i omsætningen, lyder det fra Apples topchef, Tim Cook (billedet), i en pressemeddelelse.

Den største fremgang i Apples omsætning er sket for den del af forretningen, der ikke har noget med hardware at gøre. Den tæller blandt andet App Store, iCloud og Apple Music.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.