Plenti bliver lagt sammen med Telmore

Plenti bliver lagt sammen med Telmore

Kasper Skov Jensen 14. februar, 2018

Danmarks nyeste mobilselskab, Plenti, er snart fortid. Alle kunder og medarbejdere overgår til Telmore

Kunder hos Plenti skal snart vinke farvel til deres mobilselskab. Det TDC-ejede selskab bliver en del af Telmore, der også er ejet af TDC. Det skriver TDC Group i en pressemeddelelse.

– Jeg er virkelig glad for, at jeg i dag kan byde alle Plentis kunder og medarbejdere hjertelig velkommen i Telmore-familien. Vi ser hele tiden på, hvordan kan vi gøre det bedre, og efter at selskabet kom om bord tilbage i september har vi nøje undersøgt, hvad der giver den bedste kundeoplevelse for Plenti-kunderne fremover. Både Plenti og Telmores kunder er glade for data og underholdning, og med én stærk enhed kan vi både udvikle bedre produkter og give alle en endnu bedre kundeoplevelse,” siger Jens Grønlund, direktør i Telmore i pressemeddelelsen.

Plenti-kunderne får overført deres nuværende abonnement og priser til Telmore. Desuden får de adgang til Telmore Musik. Adgangene til Ekstra Bladet+, Berlingske, Tivoli og Tivoli Friheden bliver lukket ned. Politiken Books erstattes af Bookmate for de tidligere Plenti-kunder.

Plenti blev grundlagt i 2016 med ubegrænset taletid og data som det helt store trækplaster. I september 2017 blev selskabet solgt til TDC Group for 74 millioner kroner.

Plenti overgår til Telmore 18. marts.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.