OnePlus vil lave fremtidens tv

Redaktionen 17. september, 2018

Smartphoneproducenten OnePlus håber at kunne præsentere et tv til næste år.

Fra næste år er det ikke kun mobiler og tilbehør, OnePlus har sit logo på. Den kinesiske smartphoneproducent er begyndt at udvikle et tv, og forventningen er, at det kan præsenteres i 2019. Det fortæller OnePlus-direktør Pete Lau til Business Insider.

Ambitionen er at lave fremtidens tv, men sådan bliver det ikke fra dag ét, siger han.

– Det er en proces, der skrider fremad trin for trin. Det vil ikke være perfekt og revolutionerende fra start, siger Pete Lau.

Læs også:OnePlus: Derfor fjerner vi jackstikket på 6T

Men hvordan vil OnePlus nytænke et tv? Ifølge direktøren drager de nuværende smartfjernsyn ikke tilstrækkelig fordel af, at de kan forbindes med alle andre enheder. Lau vil gøre det nemmere for tv’et og mobilen at kommunikere uden apps og andet tilbehør, så kalenderpåmindelser popper op på skærmen, og du får besked om ændringer i den faste rute på arbejdet, mens du sidder og ser morgennyheder.

Der er ikke kommet noget frem om specifikationerne på det kommende OnePlus tv. Direktøren lover dog, at det bliver på linje med konkurrenternes modeller. Det betyder formentlig bl.a. 4K, mindst 42” og en LED-skærm.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.